Viorica Dăncilă: „Mizele sunt legate de dosare, de secția specială, de numirea procurorilor. Sper că nu vreți să ne întoarcem...și mulți din această sală știu la ce m-am referit. De fapt, asta este miza."

Sunt inregistrari din spatele usilor inchise. Viorica Dancila incearca sa isi convinga colegii sa nu dezerteze. Pe ultima suta de metri a reusit sa isi readuca doi deputati inapoi in PSD.

Ce a dat la schimb?

Citeste si: Viorica Dăncilă și soțul ei, venituri de 11.000 euro pe lună! Cristinel Dăncilă a câștigat mai mult decât consoarta-premier

Viorica Dăncilă: Nu le-am promis nimic.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Reporter: Cati oameni ati reusit sa intoarceti?

Viorica Dăncilă: Veti vedea maine la motiune.

Ziua decisivă pentru Viorica Dăncilă

Chiar omul care are banii europeni pe mana, ministrul dezvoltarii, Daniel Suciu, promite o rasplata garantata pentru fiecare vot impotriva motiunii.

Daniel Suciu: „Toți care nu au plecat și nu au cedat și nu s-au lăsat păcăliți, vreau să simtă că votul lor contează.

Vreau, ca în special, în special, atunci când discutăm, de exemplu, de proiectul de buget pe anul viitor, vreau ca ai mei colegi deputați pentru județele lor să aibă un cuvânt de spus”.

In fata acestor negocieri om la om, Opozitia sta ca pe ace, desi are pe hartie 237 de semnaturi si ar avea nevoie maine de 233 de voturi pentru a trece motiunea.

ALINA GORGHIU, SENATOR PNL: Eu voi avea emoţii până în ultima secundă, pentru că o moţiune de cenzură n-are farmec dacă n-ai emoţii.

SERBAN NICOLAE, SENATOR PSD: Cred ca a fost un moment de umflare a muschilor.

Miercuri dupa-amiaza, senatorii si deputatii social-democrati au fost convocati. De asta data, intr-o locatie unde semnalul telefoanelor poate fi bruiat, la Vila Lac.

Viorica Dancila spera sa ii convinga pe social-democrati sa nu se ridice maine din banci la votul motiunii. Asa poate avea controlul asupra numarului de bile introdus in urne.

Citeste si: Viorica Dăncilă, întrebată dacă îl grațiează pe Liviu Dragnea. Răspunsul halucinant al premierului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si