Concurenta din Casa iubirii pare tot mai tentată să se apropie de Robi, motiv pentru care pe contul ei de Instagram tot mai multe persoane o imploră să se oprească.

Teodora nu ar trebui să încerce o relație cu Robi, sunt de părere telespectatorii emisiunii de la Kanal D. Admiratorii tinerei o sfătuiesc să stea cât mai departe de el.

Mesajele primite de Teodora din Casa iubirii:

"Nu-i mai permite glumețului macho man sa te ia peste picior. Vezi doamne, își dorește ceva cu tine. Ăla în afară să facă mișto și să bage bățul prin gard nu dorește și nu știe"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: VIDEO Roberta se cuplează cu Moldo după despărțirea de Sebastian?! "Un băiat cu bun-simț"

Citește și: VIDEO S-a îndrăgostit Teodora?! ”Ceva foarte drăguț”. Bruneta și-a chemat alesul în camera roșie, după ce a recunoscut că vrea să simtă iar fiorii iubirii

"Dă-i ignore și ia distanță! Vei ajunge să fii tratată ca Virginia, Julia.

Și tu ești top, nu ajunge la nivelul la care ăla își dorește să te ducă. Nu sta să de discrediteze un astfel de personaj"

"Fată frumoasă, eu te rog, ca o mamă de fete, să îl dai la spate pe Robi. Și lasă prietenia cu Julia, pentru că ei așa au făcut mereu, au terfelit pe toț. Tu ești o fata educată și te rog să ai pretenții pe măsura ta.

Mie îmi place foarte mult de tine și de familia ta"

"E păcat că ați renunțat amândoi prea uşor în a avea o relație cu Moldo. Voi nu ar fi trebuit să lăsați pe nimeni între voi doi."

"Trezește-te, nu te mai lasa terfelită!"

"Îmi pare rău că nu ai rezonat cu Moldo"

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si