Teodora și Moldo păreau din ce în ce mai apropiați, dar lucrurile se pare că nu stau deloc așa. Situația dintre ei este extrem de incertă, astfel că nici tânăra nu știe în ce punct se află. 

Andreea Mantea: „Cum a rămas?”
Teodora: „Nu știu, să-l întrebăm pe el, să vedem ce spune.

M-a băgat în ceață.”
Andreea Mantea: „După mintea ta, o lăsăm așa, asta ai înțeles tu. Dar ce înseamnă o lăsăm așa? E la fel ca până acum s-au s-a întâmplat ceva?”
Teodora: „Nu știu dacă s-a întâmplat ceva neapărat.”

Citește și: Teodora, mărul discordiei dintre Moldo și Antoni! Cei doi concurenți și-au aruncat cuvinte dure: „Mereu ai pus-o pe fata asta într-o postură mai greșită.”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

teodora casa iubirii, moldo casa iubirii, virginia casa iubirii

Moldo dă cărțile pe față! Simte că el și Teodora s-au distanțat: „Suntem reci”

Rugat de Andreea Mantea să lămurească situația, concurentul de la „Casa Iubirii” a mărturisit că simte că lucrurile nu mai stau la fel ca la început între el și Teodora.

Andreea Mantea: „Moldo, ce înseamnă o lăsăm așa?”
Moldo: „Așa cum e situația din momentul de față.

Simt că ne-am distanțat, ne-am răcit, comparativ cu cum eram. I-am spus și ei, suntem reci, suntem foarte distanți.”

După discuția de pe conexiune, Virginia a mers puțin în casa băieților. Printre mai multe ironii la adresa lui Moldo, tânăra a spus în gura mare că este convinsă că Moldo nu ar fi dat în spate în ceea ce o privește dacă nu ar fi decis ea că nu vrea să continue să se cunoască. 

Virginia: „Moldo, voiam să-ți zic că m-am aprins pe conexiune pentru că am rămas cu niște frustrări că între noi doi nu a fost ceva.”
Moldo: „De ce mă iei la mișto?”
Virginia: „Vrei să te iau în brațe? Ia-mă în brațe, te rog frumos!”
Moldo: „Nu, dar de ce mă iei la mișto așa.?”
Virginia: „Moldo, hai să-ți zic ceva: dacă eu nu puneam punct, nici tu nu puneai niciodată.”

Citește și: VIDEO Scandal de proporții în "Casa iubirii"! Giuly și Robert vs. Robi și Patrick. Au uitat de prietenie și și-au aruncat cuvinte dure. Ce reproșuri li se aduc cuplului: "Ce faceți voi ca să dați bine la public"

teodora casa iubirii, moldo casa iubirii, virginia casa iubirii


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si