„A început goana după ținută perfectă! Se apropie sărbătorile, iar artistele nu dau navală în magazine, după cadouri, ci mai degrabă după rochia ideală. Este și cazul unor frumoase cântărețe din zona Ardealului, care au venit la un designer exclusivist din Capitală, în căutarea vestimentației potrivite pentru concertele ce urmează”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

S-a dat startul căutării ținutei perfecte pentru sărbători

Rochii strălucitoare, decoltate, scurte și transparente. Într-un cuvânt: extravaganță! Asta este ceea ce caută Alexandra, Denisa și Iulia, 3 artiste decise ca în luna decembrie să își impresioneze fanii cu aparițiile lor.

Citește și: VIDEO- Georgiana Lobonț și copiii, pregătiri de Crăciun. Artista face decorațiuni împreună cu micuții ei

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cele 3 au intrat în atelierul unui cunoscut designer din Capitală, recunoscut pentru ținutele rafinate pe care le creează. Rochiile cusute cu cristale, culorile diafane și modele unicat sunt ceea ce le-au atras pe cele 3 artiste. Pentru că au încredere în ochiul de specialist al designerului, cele 3 au acceptat propunerile acestuia
Zis și făcut! Odată stabilit stilul, artistele s-au orientat rapid și au ales în funcție de preferințe.

Cu atitudinea la purtător și cu rochiile atent alese, cele 3 s-au pus pe probat.
Iar dincolo de atitudine, tendințele trebuie să fie și ele actualizate. Începând cu anul acesta, în industria modei se caută creații inspirate de domeniul tehnologie.
În doar câteva minute, frumoasele artiste de muzică de petrecere au demonstrat că nu au bătut degeaba drumul până în Capitală. Au reușit să își găsească ținutele perfecte pentru show-urile ce urmează să le susțină și sunt convinse că își vor lasă fanii muți de admirație.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si