Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ținute extravagante pentru Sărbători. Ce trebuie să purtați ca să întoarceți toate privirile

Provocare, senzualitate și atitudine! Acestea sunt propunerile creatorilor de modă pentru evenimentelor dvs speciale. Iată, mai exact, ce puteți purta ca să întoarceți toate privirile!

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Designerii din Chișinău vin cu o abordare îndrăzneaţă pentru tinutele doamnelor si domnisoarelor. Ei propun reprezentantelor sexului frumos să fie curajoase și să poarte cu atitudine lenjeria la vedere.

Din dantela fina, cu broderii sofisticate, sutienele pot fi asortate cu pălării din catifea prețioasă, cu elemente metalice și accesorizate cu pene de păsări exotice.

Indiferent de varsta, femeile sunt provocate sa poarte croieli care sa le bine-dispuna, cu pietre semiprețioase, pene multicolore si aplicații strălucitoare.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

NAUSICA MIRCEA- CREATOARE DE MODA: Am propus multă culoare, foarte multă eleganta, foarte multă strălucire, transparența, broderie.

Liniile simple, elegante sunt alte elemente propuse pentru ținutele femeilor în căutare de vestimentii pentru sărbători.

Cele mai urmarite seriale ale momentului sunt sursa de inspiratie pentru prezentatile de moda.

Creatoarea de modă Măria Simion a venit cu ideea de a transpune varianta personală a tinutelor purtate de personajele din producția spaniolă „Casa de Papel” (Fabrica de bani).

MARIA SIMION, CREATOARE DE MODA: Este isteria momentului casa de papel, colecție inspirată din film. Ținute de stradă purtabile pe care putem să le adaptăm, oricărui stil, chiar și într-o zi de vineri lejeră la birou, chiar și pantalonii băieților sunt inspirate din croielile din film.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI