Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Tinute ideale pentru petrecerea de 1 Mai

De 1 Mai, toate drumurile duc la distractie. Si cum petrecerile pe plaja sau in cluburi trebuie neparat bifate, vestimentatiile sunt foarte importante pentru cine nu vrea sa dea gres. Iata cateva recomandari pretioase facute de Maurice Munteanu, juratul emisiunii „Bravo, ai stil!”.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Maurice Munteanu va ajuta sa scapati de problema „cu ce ma imbrac la mare". Daca sunteti pe ultima suta de metri in cautarea vestimentatilor si nu aveti prea mult loc in bagaje, optati pentru tinute versatile.

Maurice Munteanu: Am propus acesti pantaloni sport care mi se par super misto, cu un tricou saptezecist asa, retro cu maneca indoita, jacheta din denim. Mama relaxarii asta este tinuta pentru zi. Seara schimba aceasta situatie, si luam aceasta situatie, pantofi animal print.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Nu mergeti pe combinatii complicate, deoarece puteti da gres.

Maurice Munteanu: O sa construim o tinuta de la geanta si de la pantofii galbeni. Simplitatea si culoarea sunt cheia succesului. Rochiile fluide din materiale naturale par alegerea ideala in acest sezon.

Rosu se afla mereu in topul preferintelor doamnelor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI