Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ținute speciale pentru Paște în acest an. Cum se pot face remarcate doamnele și domnișoarele?

Se apropie Paștele, așa că doamnele și domnișoarele vor ținute cât mai spectaculoase. Iată câteva idei din partea Lizei Panait.

Redactia Stirile Kanal D,

Ținute speciale pentru Paște [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Ne apropiem cu pași repezi de minivacanța de 1 Mai și Paște, așa că doamnele și domnișoarele își caută ținute potrivite pentru sărbători. Cum alegerea vestimentației perfecte este o adevărată provocare, am mers la creatoarea de modă Liza Panait pentru câteva sfaturi ”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Idei de ținute pentru Paște

Mai este puțin până la Paște, iar creatoarea de modă Liza Panait s-a gândit să realizeze vestimentații versatile pentru sărbători, care se pot adapta oricărei vârste și siluete.
„Avem un deux pieces din catifea maro, cu broderie tourquise. Este confortabil, este comod, arata bine. Aici avem o rochie din catifea neagră, pictată manual”, a explicat creatoarea.
Ținutele create de Liza Panait sunt unicat și pot fi purtate diferite ocazii.

Acestea se realizează la comandă în funcție de preferințele și măsurile clientelor. Totuși, ele trebuie să țină cont de câteva aspecte.

Citește și: România, campionă la stat degeaba! Tinerii preferă să trăiască pe banii părinților, decât să se ducă la muncă

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Cel mai important este locul. Dacă mergi la o pensiune nu trebuie să fii foarte elegantă pentru că nimeni din grupul ăla nu va fi elegant, dar să fii specială, să fii altfel și poți să te îmbraci cu o rochie. Dacă mergem într-un club luăm o pereche de blugi sau niște pantaloni care sunt foarte interesanți”, a mai spus Liza Panait.


Creatoarea de modă propune și câteva piese vestimentare moderne.
„Un pantalon-fustă pentru doamne, cum am eu. Este fusta pantalon care ascunde tot. Absolut tot ascunde”, a continuat Liza Panait.
Moda acestui an este una romantică, cu accente speciale.
În paralel cu ținutele create pentru sărbătorile pascale, Liza Panait pregătește un proiect de anvergură.
„Sarmisegetuza se numește, un proiect de identitate, va fi un an al identității, în care voi avea 60-70 de ținute cu elemente dacice, romane și apoi românești”, a mai spus creatoarea de modă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI