Prajituri in forma de inimioare, de verighete sau torturi cu inel de logodna, acestea sunt dulciurile vedeta, de ziua indragostitilor, pe care cofetarii le pregatesc de zor.

MARINELA ADAM, manager cofetărie: Toată lumea s-a axat pe inimioare, multă dragoste, prăjituri sub formă de inimioară, torturi și tot ce înseamnă roșu. Un mousse de ciocolată este 8 lei bucata, iar torturile- 100 de lei kilogramul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Inca nu stii ce sa ii daruiesti iubitei de Valentine’s Day? Iata recomandarile noastre!

Acest laborator din Capitala s-a transformat, zilele acestea, in tărâmul magic unde ciocalata se transforma în minunate prăjituri și torturi cu ornamente care inspira dragostea.

DANA LUȚU- reporter Kanal D: Dacă până în fiecare an i-ați oferit persoanei iubite buchte de flori, ursuleși din plus sau ciocolată, anul acesta vă provocăm să fiți mai inovativi, oferiți un inel din mațipan pus pe un tort de ciocolată.

Iar dacă vreți să vă uimiți si mai mult jumătatea, puteți să alegeti un tort cu etaj. Insa, dincolo de orice cadou, important este sa va iubiti cu adevarat partenerul.

Citeste si: Cele mai fidele zodii. Cu ele TREBUIE să te căsătorești!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si