O minune a facut ca familia preotului din Bucovat sa scape cu viata din accidentul teribil. Veneau cu totii de la biserica, de la slujba, cand masina lor a fost izbita in plin de un sofer neatent, care a murit pe loc. 9 alte victime au rezultat din impactul nimicitor, intre care ginererele preotului, sotia acestuia, fiica si cele doua nepotele.

Preoteasa a fost prinsă între fiarele contorsionate in urma impactului si a suferit rani atat de grave, incat a fost preluata de un elicopter SMURD de la fata locului.

Citeste si: Accident cumplit în Ialomița: Trei persoane și-au pierdut viața

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 In masina celui care a provocat accidentul se aflau, pe langa soferul decedat, alte 4 persoane: doi adulti si doi copii, care din fericire au scapat cu rani usoare.

Nu se stie inca daca barbatul care conducea era baut, insa in masina anchetatorii au gasit mai multe sticle de bere. Necropsia va stabili daca soferul consumase alcool la volan.

Citeste si: Ultimele cuvinte ale lui Bogdan, poliţistul mort în prima zi de Crăciun în cumplitul accident din Teleorman


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si