Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Transfăgărășanul se redeschide circulației mâine

Circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadăse se va relua maine, de la ora 08.00, pentru toate categoriile de autovehicule.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conducătorii auto sunt îndemnați să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică care duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

De asemenea, cei care tranzitează acest sector de drum sunt atenționați că în ultima perioadă este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile. Turiștilor li se recomandă să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora.

Pe de altă parte, cele doua parcari private de mare capacitate de sus de la Balea Lac nu au fost inca deszapezite de firmele care le administreaza, asa ca locurile de parcare sunt extrem de limitate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI