Close sidebar
Close sidebar

VIDEO „Tu calci pe cadavre” Gagea și Roberta, la cuțite! Criss o ia la întrebări pe Julia: „Cu ce vrei să o răzbuni pe Rebecca?”

Chiar dacă Rebecca a părăsit „Casa Iubirii”, numele ei continuă să agite apele printre concurenți.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gagea și Roberta nu se înțeleg deloc, iar acest lucru se vede din ce în ce mai tare de la o zi la alta. În timp ce Gagea i-a adresat cuvinte foarte tăioase concurentei, ea a pus la îndoială chiar bărbăția tânărului. 

Gagea: „Părerea mea e că tu calci pe cadavre să ajungi la stup.”
Roberta: „Cu ce? De unde ți-ai tras tu părerea asta?”
Gagea: „Așa. E părerea mea proprie.”
Roberta: „Ai spus că nu mă descurc pe cont propriu. Vezi că eu, ca femeie, am realizat foarte multe înainte să vin aici.”


Gagea: „Bravo! Și de acum să realizezi tot mai multe.”
Roberta: „Tu ai spus că îți dorești o femeie care să facă tot, inclusiv muncă de bărbat. Păi tu ce bărbat ești?!(...) Ai fost gelos că mi-a luat Alexandra un cadou.”

Citeste si: A nins în România! Unde s-a depus un strat consistent de zăpadă: „Am intervenit cu utilajele de deszăpezire”- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie de 96 de ani, care se deplasează în scaun cu rotile, a recunoscut că a „condus periculos” și a omorât altă femeie de 76 de ani- antena3.ro

Citește și: "Ți-au tremurat degetele de la picioare!" Julia și Robi, scandal monstru în "Casa Iubirii". "M-ai înjosit, promit că îți pun stop"

[Sursa foto: Captură YouTube]

Julia, hotărâtă să o răzbune pe Rebecca! Antoni e cel vizat de blondină 

După scandalul monstru de zilele trecute și după plecarea Rebeccăi de la „Casa Iubirii”, Julia a promis să o răzbune pe brunetă. Criss, care a auzit discuția, a vrut să afle la ce se referă mai exact. 

Criss: „Am ceva să o întreb pe Julia. Sâmbătă a fost ziua mea, n-am vrut să mă supăr.

Duminică a fost gala. Am văzut-o foarte supărată și foarte nervoasă cu Robi și am zis să nu mai agravez și eu starea ei. Te rog să-mi spui și mie cu ce vrei să o răzbuni pe Rebecca în emisiune?”
Julia: „Cred că îl privește strict pe Antoni dacă am cu ce să o răzbun pe Rebecca, nicidecum pe tine. O să zic dacă o să fie cazul.”
Criss: „Am auzit o discuție înainte să plece Rebecca, în seara în care și-a făcut bagajele, când și-a luat la revedere. Julia i-a zis: jur că o să te răzbun.”
Julia: „Era vorba strict de Antoni, pentru că Rebecca îmi tot spunea să avem grijă de Antoni. Eu i-am spus că nu cred că e cazul să avem grijă de Antoni și că jur că o să o răzbun.(...) Nu știu, așa a zis ea. Să mă răzbun adică să îl iau peste picior, cum am făcut și în ultima săptămână în care ea a fost în casă. Așa a zis, eram toate fetele.”

Citeste si: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”- kfetele.ro

Citeste si: „Mama e mereu plecată din țară” Fiul Lui Andrei Aradits, Eric, confesiuni dureroase despre divorțul părinților săi- radioimpuls.ro

Citeste si: O femeie de 96 de ani, care se deplasează în scaun cu rotile, a recunoscut că a „condus periculos” și a omorât altă femeie de 76 de ani- antena3.ro

Citește și: VIDEO Imagini șocante cu Robert și Giuly, dezvăluite în gala de duminică din "Casa Iubirii". Au fost împreună în Italia?

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI