Hainele vorbesc despre noi și exprimă cine suntem cu adevărat. Dar nicio haină nu face asta mai bine decât cele unicat, în care artiștii și-au pus talentul la încercare. Astăzi, la rubrica Tu Dai Moda, vorbim despre hainele pictate manual cu designerul Mara Malinovski, a transmis Simona Pătruleasa. 

Haine pictate cu personalitate

Gabi- Suntem undeva la marginea cartierului Vitan, într-o zonă industrială și am intrat în această curte cu diverse barăci, practic, în care se întâmplă diverse lucruri.

Într-una se repară frigidere, alta e casa cuiva, e și un service auto, și printre toate astea am mai găsit ceva.

Dovada că arta se poate ascunde oriunde.  Asta ziceam mai devreme, că nu mă așteptam să găsesc arta în locul ăsta ciudat, plin de oameni, care fac diverse lucruri, repară mașini, o zonă așa industrială care ascunde toată treaba asta de aici.

Mara Malinovski- Într-adevăr este atipic să zic începutul în care intri în atelierul meu, dar mă interesează, am un spațiu mare în care pot să mă desfășor și atunci având în vedere sculpturile și toată nebunia pe care o fac eu aici. Am nevoie de un spațiu mare și într-adevăr este interesantă această discrepanță între service auto, studio de muzică și atelierul meu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- „Tu Dai Moda”, cu Gabriela Ghizel. Hainele de pe site-urile chinezești

Mara pictează haine și o face într-un stil atipic, cu multă personalitate și cu desene provocatoare.

Mara Malinovski- De exemplu, acum am găsit o vestă pe care nu o mai port de mult din garderobă și am zis hai să o readuc un pic la la viață și am imprimat-o pe partea cealaltă cu situația de grafică.

Gabi- Povestește-ne puțin despre ochi, am văzut foarte mulți ochi în foarte multe locuri din cameră.

Mara Malinovski- Da și se regăsesc ochii în majoritateaa lucrărilor mele. Este reprezentarea mea pentru a fi văzut sau senzația mea de timiditate pe care am avut-o de-a lungul timpului și cumva acest lucru m-a făcut făcând artă și să-mi integrez anumite frici să zicem în fiecare lucrare și într-adevăr am avut o perioadă foarte mare din viața mea, care mi-a fost frică să fiu văzută sau acceptată de societate.

Ochi vedem și pe următoarea piesă inspirată din arta japoneză.

Mara Malinovski- Am plecat de la acest sacou care era destul de banal pot să spun, l-am făcut pe jumate. Avem prezentată și o cămașă tot așa pe care am am încercat să o pictesc destul de simplist, ca să potrivească cu restul, cu restul piesei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si