Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Turiști atacați de viceprimarul din Arieșeni. Victimă: „ Ne-a bătut cu parul. A vrut chiar să ne violeze iubitele”

Scene de coșmar s-au scurs în stațiunea montană Arieșeni, după ce 4 turiști au fost snopiți în bătaie chiar de viceprimarul localității. Vorbim despre doi tineri din Arad, aflați cu iubitele lor, în vacanță, la munte. Viceprimarul i-a atacat în timp ce aceștia se plimbau cu ATV-urile pe drumurile montane și i-a acuzat că au pătruns, ilegal, pe terenul său. Întreaga scenă a fost filmată de una dintre victime.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Viceprimarul comunei Arieseni- functionar platit din bani publici- se dezlantuie asupra unor tineri turisti. Cu o unealta imensa in mana, omul ataca nebuneste, desi in jur se aud tipetele terorii.

In plin scandal, unul dintre tineri, care filmeaza scena atacului, este lovit- sustine el- de fratele viceprimarului din Arieseni, apoi telefonul ii este calcat in picioare. Conflictul a izbucnit dupa ce turistii au pornit intr-o cursa cu ATV-urile.

Ar fi intrat, fara sa stie, pe proprietatea privata a viceprimarului, care n-ar fi fost imprejmuita. In acel moment, edilul i-ar fi luat la bataie, iar pe fete le-ar fi sechestrat.

Victima viceprimarului este un hairstylist renumit in Arad, care a postat pe retelele de socializare intregul atac. Venise la munte, in vacanta, cu iubita lui, cu fratele si cu prietena acestuia. Tanarul si fratele sau au ajuns la spital, dupa ce au suferit lovituri in zona capului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Elev snopit în bătaie de colegi: „Au sărit toți la mine și mi-au dat”

Astazi, dupa ce spiritele s-au calmat, atat tinerii cat si viceprimarul din Arieseni cu fratele sau- au fost chemati la politie, la audieri.

Emi Puștea, victimă: Până la urmă, ne-a bătut cu parul. A vrut să ne agreseze, poate chiar să ne violeze iubitele.

Sunt cuvinte poate destul de mari, dar vă garantez că oamenii aceștia sunt în stare de orice. Iubitele noastre sunt traumatizate, sunt speriate, nu vor să mai iasă din casă. Ne uităm cu toții stânga-dreapta, vă dați seama, suntem la ei acasă, suntem la Arieșeni pentru că avem treburi de rezolvat cu poliția.

Contactat de reporterii Kanal D, viceprimarul acuzat de atac n-a raspuns nici la telefon, nici la mesaje.

In schimb, o reactie a avut primarul- care mai degraba s-a aratat amuzat de situatie.

Politistii au deschis un dosar penal pentru amenintare, distrugere si lovire. Momentan, viceprimarul comunei Arieseni este cercetat in libertate.

Citeste si: Tânără dispărută fără urmă. Şi-a anunţat părinţii că este în Franţa, cu iubitul, dar nu figurează că ar fi părăsit ţara

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI