„Am folosit Wi Fi-ul 10 minute şi ne-a cerut 10 dolari.”

Aşa a început vacanţa unui tânăr japonez şi a prietenilor săi în Bucureşti. Abia ajunşi în Gara de Nord din capitală, tinerii turişti erau în căutarea unui loc cu wi fi pentru a se putea orienta pe hartă, când au fost abordaţi de un taximetrist.

Citeste si: Descoperirea uluitoare a unui șofer de taxi: A găsit un portofel cu aproape 2.000 de euro în el pe bancheta din spate

„Un taximetrist a venit la noi şi ne-a întrebat unde vrem să mergem şi ce vrem. A continuat să ne întrebe şi a devenit enervant. Noi i-am spus că e în regulă şi că nu avem nevoie de ajutorul lui, dar nu s-a oprit din întrebat şi a început să ne urmărească.”,  a spus tânărul venit din Japonia să viziteze România. 

„A spus că nu vrea bani, ci că doar vrea să ne ajute pentru că este periculos aici.”,  a mai completat acesta.

Tinerilor de bună-credinţă nu le-a trecut prin minte că erau pe punctul de a pica într-o capcană.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Şi a spus "o să vă dau wi fi-ul meu", iar noi am spus că nu avem bani. A spus că este din bunătatea lui şi că nu vrea bani.  Apoi a spus, nu mergeţi cu mine cu taxiul, îmi folosiţi wi fi-ul şi nu plătiţi?"

Citeste si: VIDEO| Taximetrist bătut și amenințat cu moartea de un șofer beat, care provocase un accident rutier

Japonezi înșelați de taximetriștii din București

Imediat ce tinerii au vrut să plece, taximetristul a devenit recalcitrant, iar, de teamă, turiştii i-au dat banii ceruţi.

Deşi nu aveau numerar la ei, taximetristul i-a dus până la un bancomat şi i-a pus să retragă cât a cerut. Din nefericire,

acesta nu este un caz singular.

De multe ori se întâmplă ca turiştii străini să-şi începă vacanţa în România într-un mod neplăcut, după ce au fost

înşelaţi de taximetrişti. 

Citeste si: Mihai Bobonete, agresat de un taximetrist. De la ce a pornit întreaga scenă: "A venit să te bată cu o bâtă de baseball"

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si