@tzzzancauraganu

BINEINTELES CA FOST O GLUMA FAPTUL CA AM ZIS CA NU M-AM DROGAT DE DOUA ORE! 🖐️🖐️

♬ sunet original- tzzzanca uraganu 🏆

Manelistul este foarte apropiat de fanii săi, ținându-i la curent cu tot ce este nou în viața lui. De această dată, Tzancă a fost testat pentru consumul de droguri și a postat rezultatul.

Tzancă Uraganu a fost oprit în trafic

Manelistul a făcut glume pe seama situației în care se află. El a fost oprit în trafic de polițiști, chiar în timp ce trebuia să ajungă la o cântare.

Citește și: „Când Dumnezeu e cu tine”. Tzancă Uraganu a fost la un pas de tragedie! Ce i s-a întâmplat i-ar fi putut fi fatal

Tzancă a fost testat pentru consumul de substanțe interzise, însă rezultatul a fost negativ, iar manelistul a filmat totul.

Ce a spus manelistul despre această situație

„Stați să vedem dacă ies drogurile de două ore de când nu m-am drogat. Adică nu sunt două ore, a trecut! Filmează aici ca să nu mă mai oprească 500 de polițiști, pentru că eu trebuie să ajung la concert, la eveniment și durează o oră, două treaba asta și nu e normal.

Deci să vedem dacă este sau nu! Bineînțeles că a fost o glumă faptul că am zis ca nu m-am drogat de două ore! E negativ, deci vă rog frumos!”,  a spus artistul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Roxana Dobre își sărbătorește ziua de naștere. Ce cadou i-a cumpărat Florin Salam: „Îți mulțumesc, iubirea mea”

Manelistul se consideră o persoană credincioasă și a povestit cum săptămâna trecută, o întârziere de 30 de minute la un eveniment, i-a salvat viața.

Citește și: Anamaria Prodan, apariție neobișnuită la un eveniment monden. Impresara a venit cu dricul

„Am întârziat la o nuntă jumătate de oră acum 2 zile... cu 20 de minute înainte să ajung a căzut un candelabru chiar în zona unde trebuia să fiu pe scenă! Dar când Dumnezeu e cu tine…”, a spus Tzancă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si