Crima a avut loc in comuna Vedea din judetul Argeș. O femeie a descoperit trupul vecinului ei, in varsta de 70 de ani, inert, plin de lovituri pe corp si in zona capului. Trupul neinsufletit se afla curtea casei. Imediat a fost anuntata poliția.

Anchetatorii, sositi la fata locului, banuiesc ca suspectul ar putea fi un tanar in varsta de 21 de ani- din București care l-a mai bătut pe bărbat si in trecut.

Individul ar fi vrut sa se razbune pentru ca in urma cu 15 ani, barbatul i-a ucis bunicul. Cel gasit aseara mort, si-a executat pedeapsa cu inchisoarea pentru crima comisa, insa nepotul victimei sale nu ar fi putut uita, parese, groaznica fapta.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Surorile-monstru au recunoscut crima

Polițiștii din Arges au luat legatura cu colegii din Bucuresti, in cautarea suspectului. Cei de la Secția 25 din Capitală l-au gasit azi noapte pe tanar si l-au dus la audieri.

"La acest moment politistii de investigatii criminale impreuna cu procurorul de caz desfasoara activitati de ercetare penala si stabilirea tuturor imprejurarilor in care fapta a fost savarsti.

Va pot spune ca este vizata de cercetari o persoana. Cel in cauza fiind un tanar de 21 de ani din Bucuresti", a afirmat Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliției Argeș.

Citeste si: VIDEO| Un unchi și-a ucis nepoata pentru a se răzbuna pe fratele său

În cauza a fost întocmit un dosar penal pentru omor. Dacă tânărul va fi găsit vinovat de moartea bărbatului, riscă până la 25 de ani de închisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si