Pentru o bucată de pământ, s-a ajuns la moartea a doi oameni. Este detaliul șocant pe care l-a scos la iveală ancheta în cazul dublei crime din județul Buzău. Individul recidivist, care și-a ucis finul și pe mama acestuia, și-a recunoscut, fără niciun regret, faptele, și a fost arestat pentru 30 de zile.

Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Uciși pentru o bucată de pământ de propriul fiu

Flancat de polițiști de la Operațiuni Speciale, bărbatul de 64 de ani, acuzat că și-a omorât finul și pe mama acestuia, a ajuns astăzi în fața procurorilor. Audierea a durat mai puțin de o oră. Individul a recunoscut ambele crime și fără pic de regret le-a oferit anchetatorilor detalii înfiorătoare. Atitudinea lipsită de remușcări a afișat-o și la ieșirea din Parchet.

- Regretați ce ați făcut?
- Nu.
- Păi de ce?
- Că nu vreau eu.
- Ați omorât două persoane.
- Puteam să te omor și pe tine!, a declarat ucigașul.

Au intervenit anumite discuții pentru niște datorii, pentru niște pământ pe care voia să îl achiziționeze de la victimă.

Ancheta a scos la iveală detalii care i-au șocat pe procurori. Oribilele fapte au avut loc la o petrecere de ziua criminalului. O neînțelegere legată de o bucată de pământ l-ar fi scos din minți pe individul care și-a ucis finul în bătaie, iar apoi l-a lăsat să agonizeze. Următoarea țintă a fost mama victimei, femeia de 75 de ani care a sfârșit tot în chinuri groaznice.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Prima dată, la fel, ați văzut că are o constituție atletică, l-a lovit cu pumnul și apoi cu un corp contondent, un băț, le-a aplicat pe tot corpul până când aceștia au decedat, a spus un martor.

Ulterior, agresorul a săpat o groapă în grădina casei sale și, cu ajutorul unei roabe, a transportat cadavrul finului său pentru a-l îngropa. Inițial, oamenii legii au descoperit trupul neînsuflețit femeii de 75 de ani, iar după ce au extins cercetările, au găsit si cadavrul fiului acesteia.

Un caz patologic de sadism, un caz patologic de eliminare a celor care râvnesc, pe bună dreptate sau fără drept, la ceva ce el consideră că îi aparține, a declarat un psiholog.

Inculpatul a fost liberat din închisoare în urmă cu doi ani. El fusese condamnat pentru tentativă de viol și violare de domiciliu. Pentru cele mai recente infracțiuni, cele două fapte de omor, riscă pedeapsa pe viață, însă având 64 de ani și pentru că și-a recunoscut faptele, pedeapsa va fi redusă.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”- radioimpuls.ro

Citeste si: Un asteroid de 10 ori mai mare decât roca spațială care a ucis dinozaurii a aruncat cea mai mare lună a lui Jupiter de pe axa sa- antena3.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si