Scenele pe care le urmăriți au avut loc astăzi în localitatea rusă Belgorod. Rușii acuză ucrainenii pentru loviturile din centrul orașului, dar Kievul nu comentează.

Ucraina contraatacă

Sunt voci care spun, însă, că aceste lovituri din Belgorod sunt date tot de rachetele rusești care, în încercarea de a doborî dronele ucrainene, au aterizat în propriul oraș.
Pe străzile din oraș sunt câteva mașini care ard și câteva persoane întinse la pământ care așteaptă ajutor medical.

Într-o altă filmare se observă o coloană de fum chiar lângă piața unde este amplasat bradul de Crăciun, iar lumea fuge din zonă.
Aproape tot centrul Belgorodului este învăluit în fumul negru, ca urmare a bombardamentelor.
Autoritățile ruse spun că 10 persoane au decedat și au îndemnat populația să rămână în adăposturi pentru că pericolul nu a trecut. Războiul din Ucraina a trecut demult granița spre Rusia. Un tânăr din Belgorod își pune mâna în cap după ce a scăpat teafăr din bombardament.

Citește și: VIDEO- Atac masiv în Ucraina! Rușii au lansat cel mai mare baraj de rachete

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mai multe atacuri au avut loc și în această noapte în câteva orașe rusești de lângă granița cu Ucraina, însă acum este prima dată când loviturile militare au loc în plină zi și în plin centru al localității.
Alte imagini din atacul uriaș de ieri asupra Ucrainei au ajuns în spațiul public. Un preot a scăpat la milimetru de resturile care au căzut peste el în biserică, în timp ce slujea.


Iar o rachetă Kalibr, din cele câteva zeci trimise de Moscova, a fost filmată în timp ce aruncă în timpul zborului capcane termice pentru a induce în eroare apărarea antiaeriană ucraineană. Președintele Ucrainei a avertizat ieri Rusia pentru atacul comis împotriva civililor.
Oficialul de la Kiev se întorcea de pe front, din cel mai fierbinte punct din linia întâi.
Locul în care au fost înregistrate aceste imagini se află la doar 2 kilometri de linia frontului, unde au loc acum cele mai sângeroase confruntări din Ucraina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si