Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, a fost desemnat CEO-ul anului in cadrul Galei Business Arena Awards for Excellence 2019

Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, a fost desemnat aseara, in cadrul Galei Business Arena Awards for Excellence 2019, CEO-ul anului.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Performanta Kanal D a fost celebrata in cadrul evenimentului care premiaza, an de an, personalitati din diverse domenii de activitate, care s-au facut remarcate prin rezultate exceptionale. In acelasi timp, Business Arena a sarbatorit cei 10 ani de cand publicatia a aparut pe piata media din Romania.

Ugur Yesil, CEO KANAL D (centru), alaturi de ceilalti premianti ai Galei

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Cosmin Cernat- vedeta Kanal D, Cristina Sava- Director de Marketing si Comunicare Kanal D, Ugur Yesil- CEO Kanal D, Cosmin Stangaciu- General Manager Business Arena, Fatih Salis – Director Stiri si Programe Interne Kanal D

La eveniment au fost prezente si vedete Kanal D, precum Cosmin Cernat, Ilinca Vandici si Silvia Ionita, precum si persoane din managementul statiei.

Ugur Yesil- CEO Kanal D, si Cosmin Stangaciu – General Manager Business Arena

Kanal D este un jucator important pe piata media din Romania, s-a remarcat prin rezultate spectaculoase si printr-o crestere constanta, de la an la an.

In 2019, in primele zece luni ale anului, Kanal D s-a plasat pe locul doi in audiente, pe targetul National, in Prime Time 20:00-24:00.

Silvia Ionita, vedeta Kanal D

Succesul incontestabil din punct de vedere al veniturilor inregistrate, audientei si al perceptiei publice este rezultatul unui management performant, al viziunii unui lider care a reusit, intr-o piata extrem de concurentiala, sa isi motiveze echipa si sa o conduca spre indeplinirea obiectivelor.





Ilinca Vandici, vedeta Kanal D

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI