O nouă concurentă intră în emisiunea "Casa iubirii"! Apriția misterioasă a fetei creează tensiuni printre concurente, în timp ce concurenții rămân fascinați. 

Noua concurentă, apariție de senzație în "Casa iubirii"

O nouă concurentă îi pune pe jar pe băieți. Tânăra va intra în casă într-un mod inedit, care le scoate din minți pe fete. Pe lângă intrarea misterioasă, noua concurentă încinge spiritele din "Casa iubirii" chemându-i pe toți băieții, pe rând, în camera roșie, legați la ochi. 

Întâlnirile din camera roșie dintre noua fată și băieți vor fi transmise și în casa fetelor, care nu se pot abține să nu facă comentarii. Suspansul crește pentru că nici fetele nu o pot vedea pe noua concurentă.

Citește și: VIDEO Antoni, în tandrețuri din afara competiției. Cum explică concurentul imaginile devenite virale: ”În poză am...”. Andreea Mantea a reacționat imediat

Șoc în "Casa iubirii"!

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Julia: Maluma, dacă Robi nu o vede, vrem noi să o vedem la față.

Alexandra: Eu simt ceva.

Roberta: Cu cine e?

Alexandra: Mie mi se pare, puțin, că nu se potrivește contextul emisiunii. Aia cu paravanul era alta, nu "Casa iubirii". 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Primul băiat pe care noua concurentă l-a chemat în camera roșie este Robi, urmat de Sebastian, Gagea, Moldo, Robert și Patrick.

Rebecca: Șoc! Șoc! Șoc!

Șoc în "Casa iubirii"!

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Șoc în "Casa iubirii"!

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

În timp ce fetele rămân șocate de băieții care ajung în camera roșie cu noua concurentă, aceștia par fascinați. Toți se întorc în casă cu zâmbetul pe buze, încântați de întâlnirea avută.

Gagea: Bă, mișto! Atâta pot să spun.

Băieții: Ce zici, Patrick? Cum ești?

Patrick: Deci... Vocea este cunoscută și...

Sebastian: E clar!

Robert: E la ce m-am gândit eu?

Patrick: Sunt emoționat, ești nebun?! Uită-te și tu cum îmi tremură mâinile, frate!...

Pentru a afla cine este noua concurentă și ce se întâmplă în casă, urmărește emisiunea "Casa iubirii", la Kanal D.

Citește și: VIDEO "Trebuie să știi adevărul” Antoni s-a despărțit de Rebecca pentru fata cu care a fost surprins în tandrețuri în club?! Concurentul s-a spovedit în fața fostei sale iubite


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si