Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ultimele cuvinte ale criminalei în serie Aileen Wuornos înainte de a fi executată le-a dat fiori autorităților: „I-am omorât. Aș face-o din nou”

Aileen Wuornos este una dintre cei mai mari și mai cunoscuți criminali în serie din toate timpurile. Cruzimea sa și ura față de bărbați a șocat autoritățile. Ea a fost executată prin injecție letală în anul 2002, însă ultimele sale cuvinte sunt pomenite chiar și în ziua de azi.

Ana-Maria Costea,

Ultimele cuvinte ale criminalei în serie Aileen Wuornos înainte de a fi executată le-a dat fiori autorităților: „I-am omorât. Aș face-o din nou”

[Sursa foto: UnHerd]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Criminala în serie americană, Aileen Wuornos, a petrecut mai bine de un deceniu în închisoare, fiind condamnată la moarte. În anul 2002 i s-a administrat o injecție letală.

Totuși, înainte ca asta să se întâmple, ucigașa a rostit un ultim mesaj, chiar cu câteva momente înainte de a fix executată prin injecție letală în Florida.

Citește și: Toți cei 32 de elevi ai unei clase au murit în cutremurul din Maroc

Ultimele cuvinte ale criminalei în serie

Fiind întrebată dacă ar dori să spună ceva înainte de a muri, Aileen a zâmbit sfidător în fața martorilor din sala de execuție

„Da, aș dori doar să spun că voi naviga pe o stâncă și că voi reveni, precum Ziua Independenței, cu Iisus.

Mă voi întoarce, mă voi întoarce!”, au fost ultimele sale cuvinte.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

Aileen Wournos a primit, în total, șase pedepse cu moartea pentru că a împușcat 7 bărbați și i-a omorât, între anii 1989-1990, urmând să fie arestată în ianuarie 1991.

La acea vreme, ea lucra ca damă de companie. Ea a susținut că i-a ucis pe bărbați pentru a se autoapăra, motivând că toți fie au violat-o, fie au încercat să facă acest lucru.

Ea a fost găsită vinovată de uciderea lui Richard Mallory, însă în cele din urmă a mărturisit toate crimile comise la finalul anului 1991.

Ultimele cuvinte ale criminalei în serie Aileen Wuornos înainte de a fi executată le-a dat fiori autorităților: „I-am omorât. Aș face-o din nou”

[Sursa foto: The Sun Daily/Youtube]

„I-am omorât. Aș face-o din nou”

Aileen nu a avut nicio remușcare față de faptele ei și a mărturisit tot în fața autorităților: „I-am omorât pe acei bărbați și i-am jefuit.

Și aș face-o din nou. Nu există nimic care să mă țină în viață, pentru că aș ucide din nou”, a spus ea.

Criminala în serie a vorbit despre faptele oribile comise în două documentarii intitulate „Aileen Wuornos: The Seeling of a Serial Killer” și „Aileen: Life and Death of a Serial Killer”, produse de regizorul de film Nick Broomfield. 

Citește și: Miturile despre Mercur retrograd îți pot afecta sănătatea psihică

La un moment dat, într-unul dintre interviurile sale cu Nick, Aileen, aparent agitată, a strigat către polițiști că ei sunt adevărații vinovați pentru că au lăsat-o să comită crimele.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI