„Cum necum, românii găsesc soluții ca să aibă de toate pe masa de Crăciun. Iar dulciurile sigur nu vor lipsi. Mâine este ultima zi în care cofetăriile mai acceptă comenzi. Iulia Dumitrașcu este chiar acum într-un atelier de prăjituri și cozonaci din Timișoara și ne spune care sunt cele mai dorite dulciuri”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Ultimele zile de comenzi la cofetării

Iulia Dumitrașcu: Bună dimineața și bun găsit tuturor! Listele de comenzi pentru sărbători s-au deschis de ceva vreme și sunt aproape pline. Oferta este cât se poate de variată. Am să vă arăt doar cât de interesanți sunt acești macaronși decorați de sărbătoare, dar există foarte multe variante. Despre ce anume este vorba și ce preferă oamenii ne va spune Alina.

Alina: Bună dimineața. Prăjiturile sunt nelipsite de pe masa de Crăciun, dar cu munca din ziua de azi și cu timpul puțin care ne rămâne să ne bucurăm de familie nu mai avem timp să prăjiturim și atunci clienții lasă asta pe mâna noastră, a specialiștilor. Oferta include atât produse tradiționale, cozonaci, fursecuri, torturi tematice, cât și produse realizate după rețete noi.

Citește și: VIDEO- Alimentele congelate, pe listă pentru masa de Crăciun. Românii spun că noua inițiativă este mai ieftină și mai rapidă

Iulia Dumitrașcu: Haideți să le luăm puțin pe rând, să ne spui despre cozonacul tradițional care are multă umplutură.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Alina: Cozonacul tradițional are multă umplutură, de aproximativ 400 de grame pentru fiecare bucată. Costă aproximativ 70 de lei pe kilogram.

Iulia Dumitrașcu: Spune-ne mai departe, vedem că avem și altfel de prăjituri, un chec.

Alina: Sunt fursecuri de Crăciun care conțin bezele ciocolată de casă, turtă dulce. Aici este checul de Crăciun.

Iulia Dumitrașcu: Chiar și torturi frumos decorate.

Alina: Chiar și torturi tematice, da, artiștii noștri cofetari se să se străduiesc să creeze decoruri cât mai plăcute.

Iulia Dumitrașcu: După cum spuneam, listele de comenzi pentru Crăciun sunt aproape pline așa că trebuie să vă grăbiți, să mergeți să dați comandă la cofetăriile din zonele dumneavoastră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si