Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Un avion a luat foc pe pista aeroportului din Tokyo. Cinci persoane au murit

Un avion care aparține companiei aeriene Japan Airlines a fost cuprins de flăcări pe pista aeroportului Haneda din Tokyo, transmite BBC.

Madalina Grigore,

Un avion a luat foc pe pista aeroportului din Tokyo

[Sursa foto: X]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE: Cinci persoane au murit

Cinci persoane din cele şase care erau la bordul avionului Gărzii de Coastă de pe aeroportul Haneda din Tokyo au murit în urma coliziunii cu avionul de pasageri, a transmis poliţia niponă, potrivit postului public de televiziune NHK, citat de News.ro. 

UPDATE: 5 persoane sunt date dispărute

Şase persoane erau la bordul avionului Gărzii de Coastă japoneze care a intrat în coliziune cu avionul Japan Airlines. Se confirmă că doar una dintre persoanele aflate în avionul Gărzii de Coastă a scăpat, în timp ce celelalte cinci persoane sunt în prezent date dispărute. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Avionul Gărzii de Coastă participa la eforturile de ajutorare a victimelor cutremurului din Japonia, transportând provizii către aeroportul Niigata.

Aeronava s-ar fi ciocnit cu un avion al Gărzii de Coastă care lua parte la ajutorarea victimelor cutremurului

Avionul de pasageri care a luat foc este un Airbus A350, care plecase de pa aeroportul Chitose cu destinaţia Haneda. Acesta s-ar fi ciocnit la aterizare cu un avion al Gărzii de Coastă japoneze aflat în apropierea pistei.

Potrivit Agenţiei Meteorologice Japoneze, în momentul aterizării era vânt, dar nu au fost emise avize pentru ploi puternice sau tunete în zona din jurul aeroportului.

Aeronava era în flăcări în momentul aterizării.

Avionul avea peste 300 de pasageri la bord s-ar fi ciocnit cel mai probabil cu o aeronavă a Gărzii de Coastă, spune televiziunea japoneză, citată de Reuters.

Imaginile transmise de postul local NHK au surprins flăcările care ieșeau de la geamurile avionului și de dedesubtul acestuia. Pista aeroportului a fost cuprinsă de flăcări.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI