Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Un băiețel de 12 ani din Dâmbovița este sclavul propriului tată

In loc sa mearga la scoala sau sa se joace cu cei de varsta lui, un baietel de 12 ani din Dambovita a ajuns sclavul propriului tata.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Parintele il trimitea la munca, in timp ce el isi petrecea timpul mai mult prin carciuma, pe banii castigati de copil. Asistentii sociali din primaria Gaesti au aflat despre acest caz si l-au internat pe copil intr-un centru de plasament. Tatal este cercetat pentru trafic de minori.

Citeste si: VIDEO| Lucian Manea, un alpinist din Brasov, este de negasit

Un copil de doar 12 ani a fost nevoit sa se maturizeze cu mult prea devreme. De aproape doi ani, tatal il trimitea la munca, fara ca el sa poata comenta ceva. Asistentii sociali au aflat de caz si l-au gasit pe baiat pe camp, unde avea grija de vaci.

Faptul ca baietelul era exploatat de propriul tata confirma si vecinii

Imbibat in aburii alcoolului, tatal baiatului abia a putut rosti cateva cuvinte cand a fost luat la intrebari de jurnalisti.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Zece copii au facut parte din aceasta familie, iar toti au ajuns in grija statului. Mama i-ar fi parasit, iar tatal a avut alte preocupari.

Citeste si: VIDEO| O mașină a fost atacată cu parul în Vâlcea! Scenele de groază au fost filmate de un martor

Politistii au deschis un dosar penal pentru trafic de minori si exploatarea persoanelor vulnerabile. Cazul ar putea intra in atentia procurorilor DIICOT, iar tatal risca sa ajunga in spatele gratiilor pentru neglijenta de care a dat dovada. Baietelul de 12 ani a ajuns acum intr-un centru de plasament din Targoviste.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI