Au avut loc clipe de groază la metroul din New York, în cartierul Brooklyn. Un bărbat a fost ucis după ce a fost împușcat în cap de un necunoscut, imediat după ce a urcat în transportul în comun. Totul s-a petrecut joi, pe 14 martie 2024.

Incidentul vine la doar o săptămână după ce guvernatoarea statului New York, Kathy Hochul, a anunțat că vrea să îmbunătățească securitatea la metroul din oraș prin aducerea a 750 de membri ai Gărzii Naționale deoarece atacurile sângeroase sunt tot mai frecvente în oraș.

atac metrou new york

Locul a fost împânzit de agenți de poliție, de îndată ce s-au auzit primele împușcături.

[Sursa foto: WABC]

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV- Bărbat străin, găsit fără viață pe acoperișul unui bloc din Capitală. Cum s-a petrecut tragedia?

Ce a dus la tragedia care a șocat zeci de pasageri?

Autoritățile au reținut că bărbatul în vârstă de 36 de ani s-ar fi apropiat de un pasager în vârstă de 32 de ani care a urcat în metrou. La scurt timp, bărbatul de 36 de ani ar fi avut un „comportament provocator și agresiv”, conform celor menționate de Michael Kemper, șeful departamentului de poliție din New York, în cadrul unei conferințe de presă.

Între cei doi ar fi izbucnit o ceartă care a ajuns să se transforme într-o adevărată tragedie. Cel care a inițiat totul a scos un obiect ascuțit din haină și ar fi încercat să îl agreseze fizic pe celălalt bărbat.

Apoi, atacatorul a renunțat la obiectul respectiv, după care ar fi scos din haine o armă de foc. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cu scopul de a se apăra, în timpul altercației neașteptate, bărbatul de 32 de ani i-a furat arma și a decis să-și împuște adversarul direct în cap, conform ABC News.

Întreaga scenă s-a petrecut sub ochii îngroziți a zeci de pasageri panicați. Există înregistrări în care pasagerii s-au pus pe jos în metrou pentru că le era frică.

atac metrou new york

Pasagerii, îngroziți, s-au pus pe jos în metrou de îndată ce au auzit împușcăturile.

[Sursa foto: WABC]

Autoritățile au intervenit atunci când metroul a ajuns în stația Hoyt-Schermerhorn, iar bărbatul rănit a fost transportat la spital. Deși medicii au încercat să îi salveze viața, victima în vârstă de 36 de ani a încetat din viață din cauza rănilor grave suferite.

Citește și: VIDEO-Vlad Pascu, pedeapsă redusă. O nouă dezamăgire pentru părinții victimelor tragediei din 2 Mai

Cei doi bărbați nu se cunoșteau

Autoritățile au intervenit atunci când metroul a ajuns în stația Hoyt-Schermerhorn, iar bărbatul rănit a fost transportat la spital.

Deși medicii au încercat să îi salveze viața, victima în vârstă de 36 de ani a încetat din viață din cauza rănilor grave suferite.

„Au intervenit mulți polițiști atunci când metroul a ajuns în stație. Se auzeau împușcături și s-a intervenit imediat”, a mai explicat șeful poliției din New York.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

atac metrou new york

Incidentul a avut loc pe 14 martie 2024, iar acum este în desfășurare o anchetă.

[Sursa foto: WABC]

După incident, autoritățile au rămas în stație pentru a aduna mai multe informații. Conform primelor date, cei doi bărbați nu se cunoșteau. 

În aceste momente este în desfășurare o anchetă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si