"Salvare la limită în Marea Britanie. Un bărbat a fost scos dintr-o mașină aproape acoperită de ape de un cuplu, în timp ce pompierii și poliția stăteau și priveau. Însă există o explicație pentru atitudinea lor. Priviți", a transmis Cristian Sabbagh.

Salvare la limită din mașina scufundată

Este momentul în care un instructor auto este salvat din mașina scufundată în apă de un cuplu.

Deși erau chiar lângă, pompierii nu au intervenit pentru că regulamentele le interzic să o facă în ape care sunt doar până la nivelul taliei. Așa că au stat pe margine în timp ce omul era scos la mal de alții.

Salvatorii au spus ca lor li s-a părut că omul chiar se îneacă și este în stare de șoc.

Situații critice precum aceasta, petrecută în Essex, cu mașini blocate între ape s-au înregistrat după zile de ploi torențiale în Marea Britanie. Autoritățile au emis peste 200 de alerte de inundații, atât în Anglia cât și în Țara Galilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Aversele cu galeata au adus inundații și în Somerset. Proprietarul unui han turistic a filmat cum apa i-a distrus afacerea. În interior, mesele si scaunele erau scufundate în jumătate de metru de apă.

Puternic lovite de torente au fost și câmpurile fermierilor din West Midlands. Imaginile aeriene au surprins amploarea dezastrului.

Sunt regiuni întinse, unde apele din râurile revărsate, au chiar și 3 metri, pentru că pământul este suprasaturat de atâta ploaie.



Și, chiar dacă ieri temperaturile au atins și 18 grade, serviciul meteo britanic MET Office, a emis cod galben de noi ploi de-a lungul sud-vestului Angliei și a avertizat că sunt așteptate alte inundații.

Citește și: VIDEO- Toate animalele pot fi salvate. Faceți cunoștință cu cei care tratează lilieci, arici, berze și o mulțime de alte necuvântătoare sălbatice


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: