@getinthebarth People dump dogs at stations like this all the time 💔 for every evil person there is a kind hearted one #hero #doglove #rescue ♬ Arcade- Duncan Laurence

Bărbatul, aflat la muncă la un ghișeu de bilete din Gara Leagrave, a observat câinele înainte de a se apropia trenul. Patrupedul a căzut din greșeală de pe peron și a rămas blocat, moment în care se apropia garnitura.

Citește și: A fost votată legea care interzice instituțiilor publice să mai ceară dosar cu șină

Martorii au început să se panicheze când au văzut animalul alergând în neștire pe șinele trenului.

Paul, eroul patrupedului

Din fericire, Paul a reacționat imediat și nu a mai stat pe gânduri, sărind astfel în ajutorul câinelui. Cum l-a salvat? Cu ajutorul unui croissant.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„M-am speriat când l-am văzut. M-am gândit atunci, ce ar trebui să fac? Am apăsat pe semnalizator pentru a avertiza trenurile, făcându-le să încetinească și chiar să oprească dacă era necesar.

Nu am voie să cobor pe șine, însă tânărul de la cafeneaua din gară m-a ajutat cu un croissant cu care am reușit să ademenesc câinele până pe marginea peronului. Nu a putut să sară înapoi pe peron, dar când și-a ridicat labele pentru a luat croissantul, am reușit să-l ridic”, a povestit Paul. 

Citește și: Noile tramvaie Imperio vor circula pe linia 41 începând de sâmbătă

Bărbatul a postat ulterior o fotografie cu patrupedul pe rețelele sociale pentru a identificat un posibil proprietar. În doar două ore, stăpânii animalului de companie au venit la gară și au explicat că patrupedul fugise de lângă ei. 

„Doamna a început să plângă. Era atât de recunoscătoare. Ușa de la garajul lor a fost lăsată deschisă și astfel câinele a ieșit”, a adăugat Paul.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si