Panica a cuprins aseara locatarii dintr-un bloc de pe strada Viitorului din Buzau. Un miros puternic avertiza ca este o scurgere de gaze, asa ca a fost data alarma la 112. Pompierii buzoieni au venit imediat cu o autospeciala cu spuma si apa si o ambulanta SMURD. Au evacuat mai intati 15 adulti si 5 copii.

Un locatar a plecat din casa in pijama.

Nu la fel s-a intamplat si cu venicul lui, care, in ciuda zgomotului si agitatiei, nu a auzit nimic pentru ca se uita la televizor la un meci de fotbal.

Reporter: Aţi rămas în casă?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Vecin: Da. Nu am știut nimic. Dar, n-am ştiut nimic, acum am văzut. M-am uitat la televizor la meci.

Citeste si: Locatarii unui bloc din Buzău, evacuaţi din cauza mirosului de gaz

O echipă a distribuitorului de gaze a sigilat conducta și a lăsat întregul bloc fără gaze pe durata nopții. Spre disperarea oamenilor care au fost lasati sa intre in case, dar nu mai aveau caldura si apa calda.

Reprezentantii Distrigaz au descoperit ca scapararea de gaze venea de la o instalatie la un contor abia montat. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Firma care a efectuat lucrarea trebuie sa remedieze problema pentru ca oamenii sa aiba din nou caldura in case.

Citeste si: Tineri morţi în Bacău, după ce băiatul ar fi cumpărat o maşină defectă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si