Un cântăreț brazilian de 29 de ani a fost împușcat mortal în timp ce cânta la un concert în orașul Recife. 

Artistul cunoscut sub numele de MC Serginho Porradão a avut ghinionul să intervină într-o altercație, transmite The Independent.

Sergiho Murilo Gonçalves Filho a vrut să despartă un cuplu care se certa violent în apropierea scenei.

Au fost trase mai multe gloanțe și Serginho Porradão a fost atins la cap de unul dintre focuri. 

Citește și: Celebra soprană italiană Renata Scotto a murit. Cântăreața s-a stins la 89 de ani

Tânărul de 29 de ani, un interpret cunoscut de muzică brega funk, a ajuns la spital, unde a decedat a doua zi.

MC Serginho Porradão, împușcat în cap la concert 

MC Serginho Porradão a fost împușcat la spectacolul din Recife, Brazilia. În același timp cu Gonçalves Filho, a fost împușcată mortal în ambuscada creată și o femeie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Unchiul cântărețului, Nelson Souza Filho, i-a adus un omagiu lui MC Serginho Porradão, spunând: „Pur și simplu a fost în locul nepotrivit la momentul nepotrivit.

Mama lui Serginho Porradão, devastată

MC Serginho Porradão a fost ucis în timpul unei petreceri de Ziua Tatălui, în cartierul Guabiraba, din zona de nord a orașului Recife.

Atât mama cântărețului cât și familia celeilalte victime, Manuela Tenório, au fost extrem de afectate de decesul copiilor lor, în timpul priveghiului care a avut loc marți, informează Globo.com.

mama MC Serginho Porradão a fost ucis î

Mama lui MC Serginho Porradão

Cine este ucigașul artistului

Potrivit presei braziliene, suspectul de crimă este un polițist militar, fostul iubit al Manuelei. Numele lui nu a fost dezvăluit.

După ce martorii au sunat la poliție, autoritățile au găsit-o pe femeie decedată, iar MC era grav rănit.

Cântărețul a fost dus la o unitate de îngrijire de urgență (UPA) din Greater Recife și apoi transferat la Spitalul da Restauração (HR), situat în zona centrală a capitalei Pernambuco.

Confirmarea morții a avut loc luni, 14. Trupul cântăreței a fost trimis la Institutul de Medicină Legală (IML), din Santo Amaro, centrul orașului Recife.

Potrivit Poliției Civile, în acest caz a fost deschisă o anchetă. Aceștia susțin că „investigațiile continuă până la elucidarea cazului”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si