Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Un celebru cântăreț turc a murit în timp ce se afla pe scenă. Ce a pățit Metin Arolat

Metin Arolat, un celebru cântăreț turc, a murit în timp ce se afla pe scenă. Tragedia a avut loc în acest weekend, în Istanbul.

Sorin Negru,

Metin Arolat, cântăreț celebru din Turcia

[Sursa foto: Twitter/X]

DISTRIBUIE
acest articol

Cunoscutul cântăreț turc și regizor de videoclipuri muzicale, Metin Arolat, a murit sâmbătă în timpul unui spectacol live în Kozjatagi, la Istanbul, informează presa turcă.

Citește și: Celil Nalçakan, Akif din serialul "Totul pentru familia mea", investiție în industria ospitalității. Unde îl vor putea vedea și asculta fanii

Artistul în vârstă de 52 de ani s-a prăbușit pe scenă, după ce a dat semne de durere în zona pieptului.

Potrivit presei locale, prietenii lui Metin Arolat  au suspectat că artistul și-a pus sănătatea în pericol prin respectarea unui regim strict de slăbire.

Citeste si: Tânără în vârstă de 14 ani, însărcinată în șase luni, și un bărbat de 68 de ani, atacați de un urs, în județul Brașov. Care este starea de sănătate a celor două victime- kanald.ro

Citeste si: Absolventă de Medicină, moartă după o plimbare cu motocicleta în Bistrița-Năsăud- wowbiz.ro

Citeste si: Secretele demult pierdute ale adevăratului Prim Război Mondial ies la lumină. Arheologii au aflat ce s-a întâmplat acum 3.000 de ani- antena3.ro

În ciuda faptului că a suferit dureri și amorțeală în mână, Metin Arolat și-a continuat spectacolul, dar a suferit apoi un infarct chiar pe scenă.

O asistentă medicală care se afla în public i-a sărit în ajutor, iar spectatorii au sunat la numărul de urgență 911. În ciuda eforturilor medicilor, Arolat a murit în drum spre spital.

Cântăreața Demet Sagiroglu, un prieten apropiat al lui Arolat, a declarat că sănătatea lui ar fi putut fi afectată de regimul alimentar pe care îl urma.

„Era foarte aproape de mine, ca un frate. Era la dietă... Nu cred că inima lui putea suporta acest regim. A început să se simtă rău după ce a urcat pe scenă”, a spus ea.

Metin Arolat a câștigat popularitate în anii 1990 ca interpret și regizor de videoclipuri muzicale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI