Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Un elev a fost agresat de învățătoare pentru o foaie îndoită. Colegii dascălului dau vina pe copil: „Nu l-a bătut, l-a ciufulit puțin”

Învățătoarea în vârstă de 65 de ani predă matematică la clasele primare, iar incidentul s-a petrecut la finalul unui test.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

„A lăsat lucrările pe banca lui și cu ambele mâini s-a înfipt în capul lui de l-a ridicat de pe scaun”, povestește mama copilului. Învățătoarea în vârstă de 65 de ani predă matematică la clasele primare iar incidentul s-a petrecut la finalul unui test. Dascălul le-ar fi spus elevilor să împăturească lucrarea în două, însă băiețelul agresat ar fi împăturit hârtia de 4 ori, lucru care a scos-o din sărite pe femeie.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

„A făcut pe el. El a zis: n-am mai putut să mă mai țin și când m-a tras de păr m-am scăpat pe mine”. Mama băiatului agresat a aflat de incident atunci când s-a dus să îl ia pe cel mic de la școală. S-a dus imediat să îi ceară socoteală dascălului. „Mi-a zis: auzi, fată, păi mi-a îndoit o hârtie în 4. Ce, își bate joc de mine?! A zis: nici nu mă interesează, mergi unde vrei.

Mi-a întors spatele și a plecat în clasă.” Revoltați de atitudinea învățătoarei, părinții elevului agresat au făcut plângeri la direcțiune, la Protecția Copilului și la Poliție.

Camerele de supraveghere din clasă nu au funcționat în momentul în care a avut loc incidentul, iar acesta este unul dintre motivele pentru care părinții se tem ca acest caz va fi mușamalizat. Șeful și colegii cadrului didactic îi iau apărarea, ba chiar dau vina pe elev pentru incidentul revoltător: „Se putea aplana pentru că nu l-a bătut, l-a ciufulit puțin.

Și copilul are probleme de comportament.” Învățătoarea a fost suspendată de la clasă, dar nu și din învățământ. Nu a fost de găsit pentru un punct de vedere. Între timp, băiatul s-a întors în clasă, dar este nevoit să facă ședințe de consiliere cu un psiholog.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI