Un posibil hoț care încerca să fure băuturi alcoolice dintr-un magazin a fost oprit de un angajat care a reacționat rapid, a apăsat pe un buton și l-a închis când vroia să iasă cu prada.

Citește și: Jaf ca în filme la un cazino din Vișeu de Sus. Vânzătoarea a fost amenințată cu cuțitul

Incidentul rușinos s-a produs într-un magazin de băuturi alcoolice din Australia, potrivit unui videoclip al furtului eșuat devenit viral pe rețelele sociale.

Scene virale cu hoțul închis în magazin

Hoțul s-a îndreptat către casa de marcat din interiorul magazinului The Bottle-O Beechboro dând senzația că vrea să plătească sticlele de whiskey.

Citește și: Legenda meșterului Manole dusă la nivel extrem: o tânără care a fost dată dispărută în 2014 a fost găsită zidită în pereții unei case

În ultima clipă, bărbatul dar s-a aruncat rapid spre uşă în încercarea de a pleca cu băutura fără să plătească, după cum se vede în filmările camerelor de supraveghere.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

hot magazin

Incidentul rușinos s-a produs într-un magazin de băuturi alcoolice din Australia

Cu toate acestea, ușa nu s-a deschis. Motivul era foarte simplu: casiera a apăsat un buton de pe o telecomandă care blocat ieșirea, potrivit NY Post.

Surprins de faptul că ușa nu se deschide când pășea înainte și înapoi, ca și cum nu se activa senzorul de mișcare al ușii, hoțul a încercat să o deschidă cu mâna înainte de a renunța câteva secunde mai târziu, după cum arată filmarea.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Substanțe toxice și afaceri ilegale în agricultură: Scandalul roșiilor coapte din Buzău și consecințele asupra pieței legumicole

Casiera Kellie Gordon i-a spus bărbatului să pună jos sticlele de alcool sau să aștepte sosirea poliției, potrivit 10 News First -Perth.

Cu capul plecat, bărbatul s-a întors la casierie și a pus cutia de whiskey pe tejghea.

VIDEO. Un hoț a rămas încuiat în magazin și s-a făcut de rușine în fața tuturor

VIDEO. Un hoț a rămas încuiat în magazin și s-a făcut de rușine în fața tuturor

[Sursa foto: Captură YouTube]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si