Momentul scufundării iahtului în Marea Mediterană a fost surprins de Garda de Coastă și arată cum vasul se înclină prima dată într-o parte, apoi începe să se scufunde de tot, observându-se cum mai rămâne la suprafață doar prora ieșită la suprafață înainte ca ambarcațiunea să dispară de tot sub apă, aproape vertical.

Nouă pasageri aflați la bord

La bordul ambarcașiunii se aflau nouă persoane, dintre care patru pasageri și cinci membri ai echipajului.

Aceștia au fost salvați de paza de coastă italiană. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Seceta a făcut ravagii în întreaga țară, iar apele au secat aproape în totalitate

Vasul „Saga” se îndrepta dinspre Gallipoli spre Milazzo în momentul în care a început să se scufunde inexplicabil. Autoritățile au deschis o anchetă.

Super-iahtul lui Vladimir Putin, confiscat în Italia

,,Șeherezada”, super-iahtul care i-ar aparține lui Vladimir Putin, a fost confiscat de autoritățile italiene.

Ambarcaţiunea are o valoare de 700 de milioane dolari si este considerată drept una dintre cel mai mari din lume.

Citeste si: Un bărbat întors din Camerun este internat cu malarie

Super-iahtul care i-ar aparține lui Vladimir Putin  a fost confiscat în Italia  . Cu 6 punți, două heliporturi, o piscină, un SPA și un salon de înfrumusețare, iahtul "Șeherezada” a făcut valuri printre autoritățile din Italia care l-au ținut sub observație încă din luna martie.

Între timp,  investigaţiile duse de către anchetatorii italieni  ”au scos la iveală prezenţa unor legături economice şi de afaceri semnificative” între proprietarul iahtului şi ”elemente de prim-rang din cadrul guvernului din Rusia”.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si