Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Un nou brand turcesc fură privirile vedetelor. Magazinul este situat în Capitală și își așteaptă clienții

Materiale de calitate, modele versatile și cromatică în tendințe. Cu asta se impune pe piața modei din România unul dintre cele mai puternice branduri de îmbrăcăminte din Turcia. Vedetele noastre nu s-au uitat la bani și și-au cumpărat mai multe produse chiar la evenimentul de lansare a primului magazin din țara noastră.

Redactia Stirile Kanal D,

Un nou brand turcesc - Colecții în tendințe [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Atmosferă de petrecere, haine care au atras toate privirile și o sumedenie de personalități. Toate au fost ingredientele perfecte pentru lansarea unui nou brand vestimentar turcesc în țara noastră. Primul magazin s-a deschis recent în Capitală, iar vedetele au fost nerăbdătoare să achiziționeze produsele.

Noul brand turcesc atrage privirile vedetelor din România

Elena Gheorghe este recunoscută pentru stilul elegant și tineresc pe care îl adoptă. Artista și-a dorit neapărat să-și îmbogățească colecția vestimentară cu mai multe produse ale brandului proaspăt lansat.

La fel de încântată de noile produse este și Otilia Bilionera. Artista s-a plimbat minute bune prin magazin alături de partenerul ei de cumpărături, cățelul, pe nume Simba.

Citește și: VIDEO- Care alegorice de milioane de dolari. Oradea, plină de culoare și spectacol

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Colecțiile brand-ului turcesc se evidențiază prin materiale de calitate, modele în tendințe și culori din cele mai variate. La fel și accesoriile care dau un plus de personalitate celor care le poartă.

Noua companie turcească este în plin proces de extindere la nivel internațional, iar țara noastră este cea de-a patra destinație. Alegerea României ca piață de desfacere a fost un motiv de mândrie și pentru ambasadorul Turciei la București, care a onorat cu drag evenimentul de lansare.

Noul brand turcesc a crescut uluitor pe piața din Turcia în ultimii ani, unde a reușit să deschidă 60 de magazine. Acum are planuri de extindere și la nivel autohton. Compania intenționează să deschidă mai multe magazine pe tot cuprinsul țării în următorii ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI