Există și o oportunitate legată de Elveția în acest moment. Un mic oraș elvețian le plătește doritorilor să se mute acolo nu mai puțin de 25.000 de euro, potrivit Ladbible.com.

Citește și: Avionul dispărut fără urmă cu 240 de oameni la bord. Cea mai nebunească teorie

Localitatea se numește Albinen, se află în districtul Leuk, cantonul Valais, și este un loc absolut minunat din zona Alpilor.

Citește și: Românca care și-a vândut copila într-un cinema și-a făcut un adevărat „palat”. „Se tot ducea la bătrânul ăla de 5, 6 ani”

Există un inconvenient: din păcate, oportunitățile de angajare în zonă sunt foarte puține, motiv pentru care orașul suferă de o populație în scădere.

Declinul demografic a și forțat consiliul local din Albinen să vină cu oferta financiară pentru noii rezidenți. 

Albinen îi plătește cu 25.300 euro pe adulții care se mută acolo

Albinen poate fi o localitate perfectă pentru cei care lucrează de acasă și care pot să facă acest lucru pe termen lung.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dacă faci parte dintr-o familie care dorește să facă mutarea, vei fi răsplătit cu o nouă viață într-un loc frumos, renumit și curat- și vei primi și bani pentru a îndulci mutarea la munte.

Familiilor de patru persoane li se oferă 25.000 de franci elvețieni (25.300 euro) per adult pentru a se muta acolo și 10.000 de franci (10.120 euro) per copil.

albinen elveția

Albinen, Elveția

Care sunt condițiile puse de administrația locală 

Dar, ca toate lucrurile bune, există câteva cerințe suplimentare. Toți membrii familiei trebuie să aibă sub 45 de ani și să aibă un permis de ședere C, acordat de statul elvețian.

Această condiție din urmă îți ia cinci ani pentru a o obține dacă ești membru al UE.

O altă condiție pusă de primăria Albinen este că nu poți locui oriunde, ci va trebui să te muți într-o casă cu o valoare minimă de cel puțin 200.000 de franci (202 mii euro). 

În plus, casa cumpărată va trebui să fie una permanentă pentru familia celor care se mută aici și trebuie să te obligi că trăiești în orașul pitoresc cel puțin 10 ani.

Cei care se răzgândesc și vor să plece înainte de expirarea acestei perioade, trebuie să returneze banii primiți.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cei care vor să afle mai multe despre schema oferită de comunitatea Albinen pot să găsească toate detaliile aici.

Inutil să spunem că beneficiile vieții în Elveția depășesc aspectul uimitor al acestui oraș și banii primiți.

Țara are unul dintre cele mai bune sisteme educaționale din lume, așa că este o alegere excelentă dacă ai o familie cu copii mici.

Elveția are, de asemenea, una dintre cele mai mari speranțe de viață din lume- iar bărbații se pot aștepta să trăiască până la 79 de ani, iar femeile până la 84 de ani. Elveția este, de asemenea, o țară cu adevărat sigură, iar infracțiunile de orice tip sunt foarte rare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si