Un pastor și primar din Alabama s-a sinucis vineri, după ce un blog conservator a realizat un material amplu despre el purtând haine de femei ca „hobby”.

Citește și: O actriță însărcinată în luna a opta a murit subit. O minune s-a întâmplat cu bebelușul

Blogul de știri conservator 1819 News a publicat conturile de social media ale lui F.L.

„Bubba” Copeland, care a fost primarul localității Smiths din Alabama și pastorul bisericii First Baptist Church din Phenix City.

Una dintre identitățile secrete ale primarului Copeland se afla pe o pagină de Instagram cu numele Brittini Blaire Summerlin, unde pastorul se referă la el însuși ca o „Fată transgender plinuță în tranziție”.

Copeland a postat mai multe mesaje pe Reddit cu alter ego-ul său și avea o pagină privată de Instagram, potrivit  Huff Post.

Una dintre ultimele postări pe rețelele sociale ale pastorului din Alabama conține înregistrarea unui botez pe care l-a oficiat în biserica baptistă:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Windsor (@danpiano1)

Primarul-pastor, în timpul unei slujbe de botez

Primarul-pastor, în timpul unei slujbe de botez

[Sursa foto: Huff Post]

Cum s-a sinucis pastorul din Alabama

Pastorul și primarul micii comunități din statul Alabama nu a suportat "rușinea" de a-i fi dezvăluite aparițiile în vestimentație feminină și a decis să își ia viața.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bărbatul s-a împușcat chiar în fața sediului poliției, când a fost chemat la o audiere preliminară, potrivit Biroului Șerifului din districtul Lee.

Biserica a postat un mesaj emoționant pe Facebook, sâmbătă, mulțumindu-le oamenilor pentru rugăciunile lor și cerând discreție presei:

„Vă mulțumim tuturor pentru rugăciunile și expresiile voastre de simpatie și sprijin. În primul rând, vă rugăm să vă gândiți la familia pastorului Bubba Copeland în rugăciunile voastre de astăzi și în zilele următoare”, se arată în declarația publică a Bisericii baptiste.

Viața secretă a pastorului baptist american

Ultimul mesaj al pastorului în fața enoriașilor

Cu câteva zile înainte de tragedie, pastorul Copeland a vorbit cu congregația sa de la First Baptist Church despre materialul de presă în care i-a fost expusă viața personală.

„Am fost obiectul unui atac pe internet”, a declarat Copeland în timpul unei predici de miercuri care a fost transmisă în direct pe Facebook.

Copeland a spus că a făcut poze cu soția sa „în intimitatea casei noastre” și și-a cerut scuze pentru „orice jenă” cauzată de „viața sa privată și personală”.

Conform sursei citate, primarul Copeland a confirmat că se află în imaginile scandaloase de pe rețelele de socializare și a spus că a făcut asta pentru „scăpa de stres” și pentru un „hobby personal” și „din fantezie”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Halloween-ul vedetelor. Cum s-au costumat starurile de peste Ocean pentru cea mai înfricoșătoare sărbătoare

El a șters conturile după ce blogul conservator l-a contactat și le-a cerut jurnaliștilor să nu le facă publice.

Pe pagina sa de Facebook, primarul publicase imagini de la o întâlnire cu liderul republicanilor, fostul președinte SUA, Donald Trump. 

Alături de Donald Trump

[Sursa foto: Facebook]

Pastorul baptist era și primarul localității în care trăia. Aici, alături de Donald Trump

Pastorul baptist era și primarul localității în care trăia. Aici, alături de Donald Trump

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si