Pitonul gigantic își face drum de pe acoperișul casei către un copac din apropiere. Șarpele încearcă apoi să se ascundă printre ramurile înfrunzite, în timp în timp ce spectatorii din cartier privesc înmărmuriți.

Citește și: VIDEO. Momentul teribil în care un elicopter de poliție cade pe o clădire de apartamente

Capul șarpelui apare din frunzișul primului copac înainte de a se muta în alt arbore și pare că se îndreaptă spre o casă vecină.

Citește și: VIDEO- Captură record: Un pescar a prins un somn de aproape 2 metri lungime pe râul Someș

În videoclip se vede cum o familie privește cu uimire apariția șarpelului uriaș. O fetiță de doar câțiva ani pare că se sperie de șarpele din copaci, în timp ce bunica ei se amuză de fapul că pitonul gigantic merge spre vecini.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Mulți oameni s-au adunat afară pentru a asista la spectacolul neobișnuită; o persoană a filmat întregul incident cu camera, iar videoclipul a atras rapid multă atenție online.

Citește și: Un vierme uriaș, găsit în creierul unei femei. "Este viu. Vom vedea tot mai multe cazuri de acest fel"

În videoclip, se aude și un copil plângând în timp ce uriașa reptilă își întoarce capul spre privitori, nepăsător la agitația creată în cartierul din Queensland.

Un șarpe uriaș, aruncat de valuri pe plaja mării. "Este viu și veninos" 

Au fost momente de panică, la începutul lunii august, pe o plajă extrem de populată de turiști, în condițiile în care un șarpe de mare „monstru”, care este foarte veninos, a eșuat pe nisip.

Din fericire, descoperirea a fost făcută la primele ore ale dimineții, iar agenții veterinari au intervenit de urgență.

Vizitatorii de pe plajă au rămas îngroziți după ce s-au întâlnit față în față cu o creatură marină „monstruală” în timpul plimbării lor de dimineață.

Gigantul șarpe de mare foarte veninos a fost descoperit pe Sunshine Beach, pe Queenslands Sunshine Coast, Australia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si