Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Un preot de 31 de ani și-a pierdut viața într-un accident teribil în Prahova. Bărbatul a lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copii

Un accident teribil i-a curmat viața unui preot de doar 31 de ani. Tragedia s-a petrecut în județul Prahova, iar de vină ar fi fost tânărul duhovnic, care ar fi încercat o depășire periculoasă.

Maria Stiuca,

Preot mort în accident, la 15 km de casă [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Un preot în vârstă de doar 31 de ani și-a pierdut viața într-un accident teribil, în județul Prahova. Mașina în care se afla cu cei doi copii ai săi a fost spulberată pe contrasens, la doar câțiva kilometri de casă. De vină ar fi fost tânărul duhovnic, care a făcut o depășire periculoasă. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Preot de 31 de ani, mort într-un accident teribil în județul Prahova

Preotul Alexandru avea 31 de ani, doi copii de 3, respectiv 4 ani și o soție care îl adora. În momentul tragediei, tânărul era împreună cu cei mici. Mergeau spre casă și mai aveau doar 15 kilometri.

Duhovnicul a vrut să depășească o mașină de pe marginea drumului, dar a pierdut controlul volanului şi a intrat pe constrasens, unde a fost spulberat de un autoturism care venea din sens opus.
Impactul a fost extrem de violent, iar dovadă stau imaginile filmate după accident. Mașina a fost distrusă complet, iar bucăți din ea au fost împrăștiate pe câmp. Preotul Alexandru a murit pe loc.

Citește și: Acuzații dure la adresa unui preot. Ce condiții absurde ar fi impus unui cuplu care dorea să-și boteze copilul?

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Întreaga comunitate din comuna Șotrile este șocată. Chiar dacă era duhovnic de puțin timp, Alexandru devenise foarte apropiat de oameni și era extrem de iubit și respectat.
Bărbatul care conducea mașina de care s-a izbit autoturismul preotului s-a stins și el la spital, iar copiii duhovnicului sunt internați.
Tragedia s-a produs pe un drum județean unde deseori au loc accidente cu urmări grave. Șoseaua nu este iluminată, iar în zonă este o pantă care reduce vizibilitatea șoferilor față de autoturismele care circulă din sens opus.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI