Unui preot i se adreseaza o intrebare, trimisa de o mamica, ingrijorata ca fetita ei nu vrea sa poarte fusata. Preotul Nicolae Tanase explica, intr-o conferinta, despre pericolul pe care il reprezinta faptul ca fetele si femeile poarta pantaloni, in loc sa aleaga fustele. Clipul, publicat de o retea de socializare a devenit viral dupa ce sute de mii de oameni l-au urmarit.

"Fetita

mea cea mare are 11 ani. Poarta doar pantaloni pentru ca nicio alta fata la scoala nu poarta fusta. Eu, ca mama, cum sa o conving. Pentru ca raul va creste”, este scrisoarea primita de preot, care are un avertisment pentru mamica ingrijorata.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Fetita dumneavoastra este in pericol sa ramana nemaritata. De ce? Pentru ca baietii zdraveni la cap iubesc fete, nu baieti. Ori daca o fata se poarta numai in pantaloni ori foarte des in pantaloni, practic in imbracaminte barbateasca, pierde din caracterele feminine, caracterele finetii ei. Si atunci problema pantalonilor la femei sau problema imbracamintei femeiesti la barbati nu se pune ca am eu ceva cu pantalonii tai.

Problema este ca pierzi din feminitate. Foarte greu va fi de tine. Pierzi! Si nu o sa mai atragi baieti. O sa atragi din astia nezdraveni. Nenorocirea vine dinauntrul tau. Intrebarea este daca intelegi ca tu esti sexul fin”, spune preotul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si