Pe 2 decembrie grăsuneii mei fac doi ani”, mai spune aceasta. 

„Ce cauți acolo, în copac? Dă-te jos”

Ursulețul s-a cățărat aproape în vârful unui copac firav, care abia îi susține greutatea.

Ești mare și greu, măi puiule. Ce cauți acolo, în copac? Dă-te jos! Ai să rupi copăcelul. Da, da, nu te uita la mine! Gâștele libere, și tu cocoțat în copac.

Celălalt copac l-ai doborât. Tu ce faci acolo sus? Măi, dolofanule", spune femeia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un medic român face un avertisment cu privire la valul de bronșite: „A început valul de bronșiolite, de 3 ori mai mare decât anul trecut. E cel mai mare din ultimii 10 ani”

Când vede că îngrijitoarea se apropie de țarc, puiul se dă repede jos din copac și se apropie de gratii, cu gândul că va primi ceva de mâncare.

Nu-ți dau nimic, nu te grăbi. Ce scump ești, iubirea lui mama, iubire. Dolofanilor! Vin îndată să vă aduc dulce. Îndată e ziua voastră”, îi alintă îngrijitoarea pe cei doi pui din familia grădinei zoo.

Citește și: Îmbrăcăminte, încălțăminte și parfumuri contrafăcute în valoare de 200.000 de lei au fost găsite într-un autocar

Videoclipul a fost publicat pe pagina de Facebook a parcului.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si