Robert Ionut Voinea, in varsta de 22 de ani, este cautat de peste 30 de ore in tot judetul Olt. Cel putin, in teorie. Politistii n-au nici cea mai vaga idee unde a disparut recidivistul, retinut ieri dimineata pentru furt.

Un singur lucru e clar: individul, dus la audieri la sectia de politie din Caracal, a sarit pe fereastra, de la etajul 1, chiar inainte ca agentii sa-l interogheze.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tânărul fusese arestat duminică dimineaţă, pentru că a jefuit un cazino din oraş, furând suma de 9.000 lei. Imaginile de supraveghere au surprins momentul în care individul o obligă pe angajata sălii de noroc să deschidă seiful în care ţine toţi banii. Fata, speriată, face cum i se cere, în timp ce hoţul îi smulge teancul cu bancnote din mâini şi pleacă numărând averea. 

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Marian ”Distrugătorul”, hoțul care a spart vila lui Hagi din Pipera

Robert Ionut Voinea nu este la prima talharie. Este recidivist, iar în 2016 a mai fost condamnat pentru tentativă de omor după ce a înjunghiat un alt tânăr de 26 de ani. Individul a comis şi alte infracţiuni de furt pe vremea când era minor.

Un recidivist care a evadat din sediul poliției Caracal este de negăsit. Dat în consemn la frontieră

Poliţiştii l-au dat în urmărire generală şi în consemn de frontieră şi îl caută- spun ei- cu forţe sporite. 

A fost demarata si o ancheta interna in politia din Caracal. Mai marii institutiei vor sa afle care dintre agenti e vinovat ca l-a scapat printre degete pe talharul recidivist.

Citeste si: Un deţinut condamnat pentru omor a evadat de la Penitenciarul Focşani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si