Ametit de furie si probabil in transa, barbatul din imagini- cunoscut ca fiind din lumea interlopa, a distrus totul in cale cu maceta.

Politistii l-au imobilizat cu o lopata, dupa ce l-au urmarit pana in apartamentul sau

Barbatul- in varsta de 42 de ani este recidivist si are in palmares un sir lung de infractiuni- de la furt si pana la distrugere.

Dealtfel, in criza sa nebuna, si-a distrus cu maceta intregul apartament- apoi i-a amenintat pe vecini ca ii omoara.

Citeste si: VIDEO| Tornade și viscol în plină iarnă! Meteorologii trag un semnal de alarmă

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Cornelia Catanga, în depresie după plecarea fiului său din țară! Detalii de ULTIMĂ ORĂ de la Spitalul Florească: Nu mai mănâncă, nu mai doarmea şi a slăbit mult

Citeste si: VIDEO| Răzvan Cuc, primele declarații după accident! Ce făcea în momentul impactului: "În momentul în care s-a produs impactul eu citeam"

Agresorul a fost transferat sambata la spitalul de psihiatrie, insa dupa numai douasprezece ore a fost eliberat si a devenit din nou violent pe strada.

A spart geamurile unei agentii de pariuri iar politia l-a saltat din nou si i-au intocmit un alt dosar penal pentru distrugere.

Barbatul a ajuns iarasi pe mana medicilorm, care au hotarat sa-l interneze cu forta.

Agresorul a fost violent si cu personalul medical, asadar ar putea fi spitalizat cu forta si pus sub tratament la Spitalul de Psihiatrie de la Sapoca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si