Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Un recidivist extrem de violent și-a atacat vecinii cu maceta! Scene de groază la Brăila

Scene greu de imaginat intr-o scara de bloc din Braila. Un recidivist violent a semanat teroare printre vecini: si-a distrus apartamentul cu o maceta, i-a amenintat pe oameni cu moartea, apoi a inceput sa sparga geamurile. Politistii l-au imobilizat cu ajutorul unei lopeti.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ametit de furie si probabil in transa, barbatul din imagini- cunoscut ca fiind din lumea interlopa, a distrus totul in cale cu maceta.

Politistii l-au imobilizat cu o lopata, dupa ce l-au urmarit pana in apartamentul sau

Barbatul- in varsta de 42 de ani este recidivist si are in palmares un sir lung de infractiuni- de la furt si pana la distrugere.

Dealtfel, in criza sa nebuna, si-a distrus cu maceta intregul apartament- apoi i-a amenintat pe vecini ca ii omoara.

Citeste si: VIDEO| Tornade și viscol în plină iarnă! Meteorologii trag un semnal de alarmă

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Cornelia Catanga, în depresie după plecarea fiului său din țară! Detalii de ULTIMĂ ORĂ de la Spitalul Florească: Nu mai mănâncă, nu mai doarmea şi a slăbit mult

Citeste si: VIDEO| Răzvan Cuc, primele declarații după accident! Ce făcea în momentul impactului: "În momentul în care s-a produs impactul eu citeam"

Agresorul a fost transferat sambata la spitalul de psihiatrie, insa dupa numai douasprezece ore a fost eliberat si a devenit din nou violent pe strada.

A spart geamurile unei agentii de pariuri iar politia l-a saltat din nou si i-au intocmit un alt dosar penal pentru distrugere.

Barbatul a ajuns iarasi pe mana medicilorm, care au hotarat sa-l interneze cu forta.

Agresorul a fost violent si cu personalul medical, asadar ar putea fi spitalizat cu forta si pus sub tratament la Spitalul de Psihiatrie de la Sapoca.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI