Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Un rollercoaster a rămas blocat pe traseu. Mai mulți copii au stat cu capul în jos patru ore!

Au fost ore întregi de panică într-un parc de distracții din SUA. Timp de ore întregi, mai mulți copii au fost obligați să reziste cu capul în jos la înălțime, până când rollercoasterul a fost deblocat.

Sorin Negru,

VIDEO. Un rollercoaster a rămas blocat pe traseu. Mai mulți copii au rămas cu capul în jos câteva ore!

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Opt amatori de distracții au fost blocați cu capul în jos într-o plimbare de coșmar cu un rollercoaster, duminică, la un festival din Wisconsin.

Citește și: VIDEO. Un rollercoaster a deraiat într-un parc de distracții din Suedia. "Au căzut de la înălțime"

Blocajul a avut loc la Festivalul Forest County din Crandon, care se află la aproximativ 300 de km. nord de Milwaukee, potrivit CBS News.

Copiii aflați pe "Mingea de foc" au fost blocați timp de cel puțin trei ore, în timp ce forțele de intervenție au lucrat pentru a-i coborî în siguranță.

Rollercoaster rămas blocat pe traseu

[Sursa foto: Facebook]

Rollercoaster de coșmar- cu capul în jos cel puțin 3 ore

„Tot ce știm este că a apărut o defecțiune mecanică, iar aparatul a rămas blocat în poziție verticală”, a declarat Brennan Cook de la Departamentul de Pompieri Crandon pentru WJFW-TV.

Citește și: O româncă s-a stins din viață într-un parc de distracții din Viena. Femeia a fost lovită de un vagonul unui rollercoaster

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Rollercoaster-ul a fost recent verificat de inspectorii din statul Wisconsin și părea să fie totul perfect funcțional. În acest moment, nu avem alte informații”, a precizat șeful echipei de intervenție.

Un rollercoaster a rămas blocat pe traseu, cu capul în jos

[Sursa foto: Facebook]

Nu au fost doar copii- unui bunic i s-a făcut rău

Presa locală a contactat organizatorii și autoritățile festivalului pentru informații suplimentare. Un turist a postat o imagine pe Facebook în care îi arată pe copii agățați cu capul în jos, spunând că au fost așa timp de patru ore.

El a spus că o fetiță care a rămas blocată le-a spus pompierilor să salveze un bărbat în vârstă „pentru că se simțea rău”.

Nu este prima dată când acest lucru s-a petrecut într-un parc de distracții. O situație similară a avut loc în China, în primăvară:

La fel s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani și în Japonia, țară unde nu ai crede că defecțiunile tehnice sunt posibile:

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI