Desi a amenintat cu o arma si a fugit de politisti, acesta a fost prins in cele din urma intr-o benzinarie.

Inainte sa fie prins, tanarul de 21 de ani rapise doua persoane in Gatafe dupa un scenariu ca-n filme. Sub amenintarea unei arme, pe femeie a legat-o fedeles de maini si a imobilizat-o pe scaunul din fata al masinii. Pe barbat reusise sa-l inchida in portbagaj.

Citeste si: Bulgarii s-au pregatit intens pentru vacanța de Paște și 1 Mai. Uite ce oferte au pregătit pentru turiști

60 de kilometri a tinut calvarul victimelor pana cand, aproape de miezul noptii, soferul a dat peste un filtru al Garzii Civile Rutiere din Spania.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Ofiterii faceau un control privind consumul de alcool la volan si au incercat sa il opreasca. Individul a incercat sa scape, iar in goana lui nebuna era cat pe ce sa-i calce pe politisti. Apoi, a ajuns cu masina pe camp, unde, la un moment dat autoturismul s-a impotmolit.

Atunci, romanul a coborat si a luat-o la fuga.

Citeste si: Bărbatul infirm care se târa pe scările dispensarului face greva foamei! Povestea dramatică a bărbatului: "Dacă e vorba de drepturi, nu se face nimic"

Cu toate ca s-a baricadat in benzinarie, a fost prins si arestat. Se pare ca autoturismul aparţine barbatului gasit din portbagaj. Ambele victime le-au povestit anchetatorilor ca au fost amenintate cu arma si lovite in repetate in randuri.

Acum, romanul este vizat acum de mai multe acuzatii- rapire, furt, nesupunere grava fata de politisti.

Cand a fost incatusat, tanarul era inarmant, iar in masina abandonata, langa victimele sechestrate, a fost gasit si un pistol de jucarie. E neclar inca daca le cunostea pe victime sau nu.

Citeste si: Gestul emoționant al tatălui Andreei, fata care a murit la Paris după ce a căzut în gol. Ce a decis acesta, după ce și-a pierdut fiica


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si