Un vlogger rus a distrus un Lamborghini Urus în valoare de 250.000 de euro. În videoclipul postat pe internet, devenit ulterior viral pe rețelele sociale, tânărul pare foarte calm în timp ce distruge bolidul de lux, ținând cont de faptul că unii oameni ar omorî să aibă așa ceva.

Citește și: VIDEO. A murit pe loc după ce a zdrobit Ferrari-ul de 300.000 euro între copaci

Tânărul nu a lăsat gestul său neexplicat. Acesta a motivat alegerea lui de a distruge un Lamborgini.

Bărbatul a motivat că a distrus vehiculul de lux pentru a filmat o reclamă pentru o băutură energizantă. În videoclip se vede cum bolidul, alb, este distrus de o cutie uriașă de 3 tone.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Florin Salam a lăsat deoparte mașinile de lux. Manelistul a fost surprins în metrou

Florin Salam a lăsat deoparte mașinile de lux. Manelistul a fost surprins în metrou

VIDEO - Un rus a distrus un Lamborghini Urus de 250.000 de euro. Este incredibil motivul pentru care a recurs la un astfel de gest

Florin Salam în metrou

[Sursa foto: Tiktok]

Manelistul și-a uimit urmăritorii.  Dacă își obișnuise fanii cu apariții spectaculoase și cobora mândru din limuzină, se pare că artistul s-a plictisit de bolizii de lux și a ales alternativa subterană.

Salam  a fost surprins la metrou, alături de soție și de fiul cel mic.

Citește și:  Tzancă Uraganu, chef în compania Lambadei. Gestul făcut de Sorinel Puștiu pentru a-i uni pe cei doi

Artistul a decis să urmeze exemplul vedetelor de peste hotare care aleg să se deplaseze cu mijloacele de transport în comun și le-a oferit urmăritorilor săi o lecție de modestie.

După ce săptămânile trecute a făcut o „aroganță” și și-a dus familia la restaurant cu limuzina, cântărețul de manele a demonstrat că se descurcă la fel de bine și în extrema cealaltă.

Citește și: VIDEO Preot filmat când sfinţeşte o mașină de lux şi dă cu mir pe motorul acesteia

„Merge și cu metroul regele. Am luat niște flori pentru soacră-mea și acum mergem în vizită la soacră-mea. ȘI soțul meu m-a scos, împreună cu fiul nostru, cu metroul” a dezvăluit Roxana Dobre în mediul online.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si