Costel Nistor, in varsta de 32 de ani, din Barlad a ajuns la spital in soc septic, batut, mutilat si cu cuie batute in genunchi, dupa ce proprietarul stanii unde s-a intamplat nenorocirea a vazut ca trage sa moara. Initial Ghita Rosca a vrut sa ascunta faptele abominabile care s-au petrecut la stana lui, insa dupa o saptamana a chemat ambulanta.

Mama lui Costel

a spus cum a ajuns tanarul la stana si crede ca fiul ei nu va mai putea sa meraga vreodata.

„Pe 22 mai a venit la noi un proprietar de stanã, de la Crang (comuna Ciocani), Ghitã Rosca si ne-a zis sã-l lãsãm pe Costelus sã munceascã la el la stanã ca sã castige un ban. A plecat acolo si nu mai stiam de el decat cã este bine, din ce ne transmitea domnul Rosca, deoarece el are si o boxã de carne in piata Barlad si ne vedeam cu el mai des. Pe 27 iulie ne-am trezit cã vine la noi si ne cere buletinul lui Costel, pentru ca sã-i depunã banii intr-un cont la CEC, ceea ce mie mi-a starnit curiozitatea. Cum adicã sã depunã bani? Nu mi-a spus cã este bãtut la spital.

Panã la urmã mi-a zis cã este in spital si cand m-am dus la Costel m-am ingrozit, era bãtut in ultimul hal. Mi-a spus cã a fost bãtut de ciobanul de la stanã, Tãhut Rusu, un om foarte violent. Nici nu stim de unde este, unde l-o fi gãsit domnul Rosca. Nu mi-a spus acest domn Rosca in ce hal era bãiatul meu, el mi-a zis doar cã are o zgaraieturã, a cãzut intr-o groapã, nu este grav.
Nu mi-a spus cã a fost agresat! Bãiatul este bãtut, uitati ce diagnostice are la iesirea din spital, unde a stat 27 de zile internat!”
a spus Mariana Nistor pentru presa locala.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La spital, tanarul a ajuns in soc septic, cu piciorul stang necrozat si infectie generala. Costel agoniza si avea ambele picioare si urechea stanga grav ranite. Tanarul a spus ca a fost aruncat intr-o groapa cu apa dupa ce a fost batut, iar unul dintre ciobani i-a batut cuie in genunchi, la stana din satul Crang, comuna Ciocani, judetul Vaslui. Costel Nistor a stat internat pana pe 22 august la sectia de chirurgie plastica si recuperatorie, insa nu are un certificat medico-legal pe motiv ca oamenii legii nu ar fi solicitat. Mama baiatului a vorbit cu un avocat si spera sa o ajute sa i se faca dreptate fiului ei, desi femeia nu stie cu ce il va plati pe acesta.

Politia a deschis un dosar penal, iar cazul este in atentia unui procuror, care, la finalul cercetarilor va stabili masurile legale.

sursa: vremeanoua.ro

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si