La vârsta la care tinerii visează şi îşi fac planuri pentru viitor, Ionuţ şi-a găsit sfârşitul într-un mod tragic. Adolescentul de 19 ani a murit la pescuit, chiar sub privirea neputincioasă a tatălui său. Bărbatul l-a resuscitat cu disperare, în speranța că îl va salva până când aveau să ajungă echipajele de ambulanță.

”Eu l-am resuscitat continuu, așa mi s-a zis...

Avea puls. Poate dacă veneau mai devreme era altă treabă”, spune tatăl.

Tragedia s-a petrecut în zona lacului Blasova, din Brăila

Ionuţ venise să se relaxeze cu tatăl său şi cu alţi doi prieteni de-ai acestuia, la baltă, aşa cum se întâmpla deseori, şi nimic nu prevestea nenorocirea ce avea să se întâmple. La un moment dat, tânărul a aruncat undiţa în apă, doar că neatenţia i-a fost fatală. A atins firele de inalta tensiune si a fost electrocutat.

”Nu știu dacă a atins sau a făcut arc electric... Eu eram mai în spate. Când am venit la el, era căzut pe spate”, mai spune părintele.

Citeste si: Tragedie în Costinești. Un tânăr de 20 de ani a murit după ce s-a electrocutat la locul de muncă

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ionuţ nu a avut nicio şansă de supravieţuire: ”Din păcate, a intrat în stop cardio-respirator. Echipajul nostru nu a putut decât să constate decesul”.

Rudele tânărului sunt revoltate

De-a lungul timpului, în zona lacului Blasova au avut loc numeroase tragedii.

Liniile de înaltă tensiune din zonă sunt un adevărat pericol pentru mulți pescari. Rudele tânărului sunt revoltate pentru că autorităţile nu au montat indicatoare de avertizare.

Citeste si: Patru poliţişti confirmaţi cu COVID-19

”Am mers la pescuit de copil. Nu am auzit că te poți curenta cu undița. Nu înțeleg de ce nu era un panou. El era un copil. Dacă vedea că e un pericol, nu era nebun să se ducă”, spune unchiul băiatului.

Tatăl tânărului, mesaj sfâșietor

Pe balta care i-a adus sfârşitul, adolescentul a mers şi anul trecut, tot cu tatăl său. Răpus de durere, bărbatul a postat un mesaj înduioşător pe facebook, însoţit de o poză cu fiul lui: ”Acum un an, aceeași locație, Blasova. A fost bine, a fost frumos. Anul ăsta, tot acolo. Numai că s-a terminat totul înainte să înceapă! Dumnezeu să te aibă în pază!”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Tânărul era din localitatea Nehoiu, din Buzău. Întreaga comunitate este acum în doliu. Adolsecentul abia terminase liceul, iar pescuitul era cea de-a doua mare pasiune a sa, după bucătărie. Tânărul se pregătea să plece la un restaurant din Brașov, pentru a învăța mai mult și a-și putea deschide și el, în viitor, propriul local, aşa cum visa. Acum, a lăsat în urmă doar multă durere în sufletul părinţilor care au fost nevoiţi să îşi îngroape copilul.

Citeste si: Un jandarm de 25 de ani a murit electrocutat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si