„Beat și fără permis, un tânăr de 23 de ani a lovit mai multe mașini parcate, apoi a fugit de la locul accidentului, în județul Galați. Individul conducea autoturismul unui prieten, fiul unui fost polițist, care se afla cu el și i-ar fi încredințat autoturismul de bunăvoie. Culmea, tânărul aflat la volan a fost lăsat în libertate, iar cel care i-a dat mașina nu este cercetat”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Beat și fără permis, a lovit mai multe mașini parcate și a fugit

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au surprins momentul în care mașina condusă de tânărul de 23 de ani a intrat în mai multe autoturisme parcate. Apoi, atât cel aflat la volan, cât și alți doi prieteni ai acestuia, coboară și fug.
„Am fost la o petrecere, am băut cu prietenii și ne-am urcat cu toții acolo, mașina mi-a fost încredințată de proprietar, știe că nu am permis”, a mărturisit autorul accidentului.
Mașina condusă de tânărul de 23 de ani aparține, de fapt, unuia dintre pasageri, care este fiul unui fost șef din Poliție, din Târgu-Bujor. Cel aflat la volan era băut și nici nu are permis.

Citește și: VIDEO- A spulberat 4 mașini parcate, în Craiova. Șoferul a pierdut controlul volanului

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat, pentru prietenii mei implicați, Doamne ferește, se întâmpla ceva”, a mai spus tânărul.
„La testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis autoritățile.


Ulterior, oamenii legii l-au dus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, ca să vadă dacă a consumat și substanțe interzise. Tânărul a refuzat, însă.
„Nu mai voiam să pierd timpul la spital, eram obosit și voiam să merg acasă”, a mai spus autorul.
Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, dar, ulterior s-a decis să fie pus sub control judiciar. Și fiul fostului polițist a scăpat, deocamdată, de ochiul legii. Codul penal prevede închisoare de până la 3 ani pentru cine își încredințează mașina unei persoane fără permis, dar anchetatorii spun că nu au suficiente probe, momentan, ca să ia vreo măsură în cazul lui.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: