Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Un tânăr și-a ucis cu bestialitate tatăl, pentru moștenire. Trupul tatălui a fost ascuns și mușcat de animale

Un tânăr de 25 de ani, luptător de MMA, și-a ucis cu bestialitate tatăl, din cauza unei moșteniri. În urma tragediei provocate, tânărul a încercat să ascundă cadavrul celui care i-a dat viață. Trupul neînsuflețit a fost găsit la marginea unui drum din Argeș, mușcat de animale.

Redactia Stirile Kanal D,

Și-a ucis tatăl pentru o moștenire [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Misterul în cazul mâinii găsite pe o șosea din Argeș la sfârșitul anului trecut a fost aproape elucidat. Unul dintre fii victimei, luptător MMA, este principalul suspect. Tânărul de 25 de ani este bănuit că și-ar fi ucis cu bestialitate tatăl pentru o moștenire. Atenție urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional", a transmis Silvia Ioniță.

Și-a ucis tatăl pentru o moștenire

La sfârșitul anului trecut, în apropiere de comuna Dragoslavele, un șofer avea să găsească pe marginea drumul un braț de om sfâșiat de animale. O crimă ce a dat fiori reci și polițiștilor ce au demarat o anchetă. Apropiații, dar și rudele victimei, au fost la vremea respectivă audiate, însă nimic nu le-ar fi dat de bănuit anchetatorilor.

Două luni mai târziu, autoritățile aveau să descopere că ucigașul cu sânge rece ar fi chiar unul dintre fiii săi. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, luptător de arte marțiale, locuia cu chirie în Brașov. La începutul lunii noiembrie, acesta s-ar fi întâlnit cu tatăl său și s-ar fi certat pe o moștenire. Pentru că victima nu ar fi vrut să îi cedeze proprietatea, individul orbit de furie și-ar fi ucis cu bestialitate părintele.

Ar fi încercat ulterior să scape de cadavru și ar fi condus zeci de kilometri până în apropierea unui râu. Anchetatorii spun că tânărul ar fi fost ajutat de un complice pentru a-și pune în aplicare planul macabru.

Procurorii spun că suspectul ar fi dat dovadă de o cruzime extremă.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Suspectăm că modul de operare a fost unul agresiv prin aplicarea unor proceduri de tip MMA pentru că fiul este sau a fost practicant al acestui sport. Identitatea a apărut în cursul zilei de ieri în urma unor cercetări făcute în teren, în care au fost coborâte poate mai multe probe directe sau indirecte, respectiv, a fost identificată râpa unde a fost aruncat corpul victimei", a declarat Adrian Radu prim procuror.

Braţul avea urme de muşcături şi îi aparţinea lui Zoltan Sorin Ştefan, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Bucureşti. Polițiștii au reușit identificarea pe baza amprentelor- acesta figura în baza de date a Poliției cu un omor și o tentativă de omor după ce ar fi încercat să își ucidă iubita.

Totuși, restul trupului este în continuare de negăsit şi se presupune că ar fi fost devorat de animale sălbatice. Ore bune, polițiștii, salvamontiștii, jandarmii, pompierii și câinii de urmă au luat la puricat zona împădurită, însă fără succes.

"Surse din anchetă spun că tânărul ar fi negat gestul oribil dar anchetatorii au suspiciunea că trupul bărbatului ar fi fost aruncat la aproximativ doi kilometri de unde a fost găsit brațul. Mai ales că în zonă au fost descoperite şi hainele victimei", a transmis Adina Iliescu, reporter Știrile Kanal D.

Oamenii legii trebuie acum să pună cap la cap toate dovezile și să refacă traseul criminalului pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat înainte de oribila faptă. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă ani grei de închisoare.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: El este tânărul ucis pe o bancă într-un parc din Slobozia. Adrian a fost ucis de cel mai bun prieten, din cauza unei datorii

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI